Με πανηγυρικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα η φιέστα ανόδου του Βύζα Μεγάρων

Ανακοίνωση της ομάδας ποδοσφαίρου του Βύζα αναφέρει ότι με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η φιέστα που διοργάνωσε η διοίκηση του Βύζα με αφορμή την άνοδο της ομάδας στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία, μια εκδήλωση που εκτός από τον πανηγυρικό, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα αποδοθούν σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Πριν την απονομή του κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές από τον δήμαρχο Μεγαρέων, κ. Γρηγόρη Σταμούλη, πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ του ΒΥΖΑ και Επίλεκτων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες Α.Ο. ΜΙΜΑΣ, Α.Σ. ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ, Α.Γ.Σ. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών πλακετών στην οικογένεια του αείμνηστου Μάκη Πανταζή που τα δύσκολα χρόνια μαζί με τον αείμνηστο πρόεδρο Λεωνίδα Νικολάου κράτησαν την ομάδα «όρθια», αλλά και στον παλαίμαχο τερματοφύλακα Ανδρέα Μαυροειδή.

Έπειτα η πρόεδρος του Βύζα κ. Ιωάννα Ρήγα, παρέδωσε στον εκπρόσωπο της εταιρείας MEGARA RESINS S.A. κ. Σταύρο Αποστολάτο αναμνηστικό κύπελλο, τιμώντας τους αδερφούς Κώστα & Χρήστο Φάνη για την διαχρονική προσφορά τους στην ομάδα του Βύζα.

Μετά ήταν η σειρά του Δημάρχου Μεγαρέων να τιμήσει την πρόεδρο του Βύζα, αποδίδοντας της κύπελλο για την συμβολή της στην επίτευξη της ανόδου, με τον κ. Γρηγόρη Σταμούλη να τιμά εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων και τους ποδοσφαιριστές με την απονομή κυπέλλου και τους φιλάθλους να αποθεώνουν τους θριαμβευτές – πρωταγωνιστές της ανόδου, όταν οι αρχηγοί μαζί με τον Δήμαρχο σήκωσαν το κύπελλο στον μεγαρικό ουρανό!

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης αλλά και των φιλάθλων ο δήμαρχος Μεγαρέων, κ. Γρηγόρης Σταμούλης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Τη φιέστα ανόδου, εκτός του Δημάρχου Μεγαρέων, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Θανάσης Μπούρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο γραμματέας της Βουλής – βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Βαγγέλης Λιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Καράμπελας, Ιερόθεος Πολυχρόνης, Κώστας Φυλακτός, Σταύρος Κ. Φωτίου, ο πρόεδρος του «Ηρόδωρου» κ. Σπύρος Τσιούνης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γιώργος Κουμπέτσος, Κλεάνθης Βαρελάς, Παναγιώτης Μαργέτης και Άγγελος Μακρυγιάννης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σπύρος Νικολάου και Χρήστος Γκίνης.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στη φιέστα και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές μας, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τις διοικήσεις των ομάδων που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα, αλλά και τους διαιτητές κ.κ. Χαμπιλάι, Καραγιάννη και Τσαμπουρά.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button