Αγιασμός στην ομάδα του Μεγαρικού

Την Τετάρτη το απόγευμα τηρουμένων των κανόνων για την ασφάλεια της υγιεινής, παρόντων των μελών του Δ.Σ. καθώς και όλων των ποδοσφαιριστών, ακαδημίας και αντρικής, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας.

Με τις ευλογίες του π. Καισάριου Βασιλείου, συνεχίζει η ακαδημία την προετοιμασία εν’ όψη της εκκίνησης του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣΔΑ, αλλά και η αντρική την πορεία της στο πρωτάθλημα που ήδη έχει ξεκινήσει στην Α’ κατηγορία.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος κ. Καράμπελας ανέλυσε το φετινό πλάνο του Δ.Σ. για την οργάνωση της ομάδας και διοίκηση της ομάδας, καθώς και τους στόχους της. Επίσης ευχαρίστησε τους γονείς της ακαδημίας που δύο χρόνια τώρα εμπιστεύονται στους προπονητές του Μεγαρικού τα παιδιά τους για την άθλησή τους.

Απευθυνόμενος στα παιδιά της ακαδημίας τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα μαθήματά τους με την σκέψη πρωτίστως σε αυτά.

Στην αντρική ομάδα ευχήθηκε καλή πορεία στο πρωτάθλημα, με νίκες και πολλές επιτυχίες. Κλείνοντας ευχήθηκε υγεία σε όλους και μία καλή πορεία τόσο της ακαδημίας όσο και των ανδρών, χωρίς τραυματισμούς.

(φώτο. Αλμπάνης Γιώργος)
#megarikosfc #agiasmos #newseason2020_2021

Παρόμοια άρθρα

Back to top button