Θετικές εξελίξεις για την ομάδα του Βύζα

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 έπειτα από πρωτοβουλία και προσπάθειες των Δημοτικών Συμβούλων κ. Ελ. Κοσμόπουλου, Κλ. Βαρελά (Ανεξάρτητος), του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Η. Μουσταΐρα και την καθοριστική συμβολή του Δημάρχου κ. Γρ. Σταμούλη, ο εφοπλιστικός όμιλος του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου χορήγησε χρηματικό ποσό 3.000ευρώ +10.000 ευρώ για την κάλυψη των μετακινήσεων της ομάδας σε Μυτιλήνη, Χίο και Ζάκυνθο.
Η διοίκηση του Βύζα με την παρέμβαση του Δημάρχου κ. Γρ. Σταμούλη στον μέγα χορηγό “ΑΦΟΙ ΦΑΝΗ”, εξασφάλισε μέσα στις επόμενες ημέρες να χορηγηθεί ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσόν για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας.
Ο Δήμος Μεγάρων δια στόματος Γρηγόρη Σταμούλη, πέρα από την έμμεση βοήθεια και διαμεσολάβηση για τα παραπάνω που γράφτηκαν, ανακοίνωσε οικονομική ενίσχυση 5.000 ευρώ (με αναμόρφωση προϋπολογισμού) προς τον Βύζα για να τελειώσει το πρωτάθλημα, αναγνωρίζοντας το σημείο μηδέν που είχε φτάσει ο σύλλογος οικονομικά.
Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Ηροδώρου Γιάννα Ρήγα ανακοίνωσαν την επιστροφή της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο και μόλις μπουν στα ταμεία του δήμου οι 300.000 ευρώ από την περιφέρεια θα φτιαχτεί το γήπεδο, οι εξέδρες και θα τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας.

 

Εκτός από την φετινή πορεία ακούστηκαν και προτάσεις-ιδέες για το μέλλον της ομάδας από δημοτικούς συμβούλους αλλά και φίλους του Βύζα που βρέθηκαν στο δημαρχείο Μεγάρων:

  • Δημιουργία επιτροπής στήριξης του Βύζα που να απαρτίζεται τόσο από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και τις διοίκησης του συλλόγου με σκοπό την ανεύρεση οικονομικής ενίσχυσης από εταιρείες, επιχειρηματίες της περιοχής, κλπ.
  • Δημιουργία μπουτίκ του συλλόγου για εισροή εσόδων.
  • Δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου σε περιοχή που θα παραχωρήσει ο δήμος και τα έσοδα να πηγαίνουν στον Βύζα.
  • Παραχώρηση της λειτουργίας του Γηροκομείου του δήμου σε επιχείρηση-σύμπραξη φίλων του Βύζα όπου θα συμφωνηθεί μέρος των εσόδων να πηγαίνει στα ταμεία της ομάδας.
  • Διεκδίκηση πάγιας οικονομικής ενίσχυσης κάθε χρόνο από εταιρείες μεγάλες που δραστηριοποιούνται στα Μέγαρα (ΕΛΠΕ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ, ΔΕΣΦΑ, κ.α).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button