Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής την Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015.

 

Η αιμοδοσία αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά αιμοδοσιών που θα διοργανώσει ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής με στόχο τη δημιουργία τράπεζας αίματος που θα καλύπτει τις ανάγκες σε αίμα των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

 

Στην πρώτη αυτή ενέργεια, που πραγματοποιήθηκε στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, το παρών έδωσε πλήθος εθελοντών αιμοδοτών. Μεταξύ αυτών, παρευρέθηκε ο δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας.   

 

Μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής, Νίκος Παπασωτηρίου, δήλωσε:

 

«Με το σύνθημα “Δώσε και Εσύ αίμα … Μοιράσου τη Ζωή!” ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη από μια σειρά εθελοντικών αιμοδοσιών που στοχεύουν να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των κατοίκων της Δυτικής Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έδωσαν σήμερα το παρών και το… αίμα τους για αυτό το σκοπό. Η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής παραμένει μια οργάνωση ζωντανή, δραστήρια που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, μέσα από παρεμβάσεις και ενέργειες που έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο».

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button