Αθανάσιος Μπούρας: Προεκλογική ομιλία στο Ζεφύρι

Ο Θανάσης Μπούρας, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησε εχθές το βράδυ, Τετάρτη 4 Μαΐου, την προεκλογική του ομιλία στο Ζεφύρι, σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του γραφείου του το οποίο εν συνεχεία αναφέρει:

Πολλοί και καλοί φίλοι του Θανάση Μπούρα τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τι έκανε, τι κάνει και τι θα συνεχίσει να κάνει για το Ζεφύρι. Οι παρεβρισκόμενοι έδειξαν αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του βουλευτή τους. Ο ίδιος ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η αγάπη και η στήριξή τους, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για τη Δυτική Αττική.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό σας. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας. Όπλα μου είναι η σκληρή δουλειά, η πείρα και η αποτελεσματικότητα. Γνωρίζετε καλά τη διαχρονική προσφορά μου στη Δυτική Αττική από όλες τις θέσεις που υπηρέτησα. Με τη δική σας στήριξη και αγάπη, σας εκπροσωπώ δυναμικά τόσο μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και στη Δυτική Αττική», τόνισε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του.

Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους βουλευτής στη Δυτική Αττική. Μετά την ομιλία του χαιρέτισε όλους τους παρισταμένους, οι οποίοι του ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και τον βεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν.

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button