Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη μια εθελοντική αιμοδοσία του Κούρου

Η δεύτερη αιμοδοσία της χρονιάς, και 15η γενικά, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 12 Ιουνίου στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ασταμάτητη, εικόνα που συνηθίζεται σε κάθε δράση περισυλλογής αίματος που διοργανώνει η ομάδα μας.

 

Παράλληλα με τις αιμοληψίες, για ακόμα μία φορά, υπήρχε δυνατότητα ενημέρωσης και εγγραφής στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας».

 

Έχοντας θέσει υψηλούς στόχους για το 2016 για τη συλλογή αίματος και τη διάδοση της αιμοδοσίας συνεχίζουμε δυναμικά ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό οι ανάγκες αίματος είναι αυξημένες τη θερινή περίοδο. Γι’ αυτό έχουμε προγραμματίσει έκτακτες δράσεις σε παραθεριστικές περιοχές του δήμου μας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για τη συνεργασία, τη διευθύντρια και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων για τη φιλοξενία και τις παροχές, την κ. Τζούλη Πολυκανδρίτη για την ενημέρωση σχετικά με την προσφορά του μυελού των οστών, τους αιμοδότες μας- παλαιούς και νέους-για την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο μας, και τέλος τα μέλη μας.

 

Τη δράση στήριξαν προσφέροντας αίμα και μέλη της νεοσύστατης εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας τα οποία επίσης ευχαριστούμε.

 

Με το σύνθημα «η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη καθιερωμένη αιμοδοσία (16η) στα Μέγαρα που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα φθινοπώρου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button