Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Σχεδίου Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Δελτίο τύπου από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής για την ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση Παρουσίασης του Σχεδίου Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Το σχέδιο των Προγραμματικών Θέσεων παρουσίασε ο επικεφαλής της Επιτροπής Σχεδίου Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργος Σταθάκης.

Στην εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων πολιτών, δόθηκε με σαφήνεια και περιεκτικότητα, το περίγραμμα των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στους βασικούς πυλώνες του σχεδίου, που αφορούν την Πράσινη Μετάβαση, την Καταπολέμηση των Ανισοτήτων για την επανασύσταση ενός καθολικού κοινωνικού κράτους, τη Δημοκρατία και τα Δικαιώματα, το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα, την Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα και τη Ψυχική Υγεία.

Πραγματοποιήθηκε μια παραγωγική κουβέντα στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, επιστήμονες, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση συμμετείχαν:
– Δημήτρης Σακελλάρης, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
– Νίκος Νικολόπουλος, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής
– Αγησίλαος Τσίγκος, Επικεφαλής της παράταξης, “Ασπρόπυργος Αναγέννηση Τώρα”
– Γιάννης Τριανταφύλλου, Οικονομολόγος
– Ματίνα Βαβούλη, Διευθύντρια στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου
– Κώστας Λουκόπουλος, Μέλος της ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής
– Σταυρούλα Θεοχαρίδη, Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
– Ματθαίος Τζουβαλάς, Μηχανικός, Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
– Βασίλης Ακρίδας, Συντονιστής της ΟΜ Άνω Λιοσίων Φυλής
– Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης, Συντονιστής της ΟΜ Ζεφυρίου
– Κώστας Ρόκας, Συντονιστής της ΟΜ Μάνδρας

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε το μέλος και Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, Διονυσία Στεφάτου, η οποία στην έναρξη της συζήτησης ενημέρωσε για τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής και έθεσε το περίγραμμα της συζήτησης που εκτυλίχθηκε.

Το σχέδιο των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δίνει πολιτικές και προγραμματικές απαντήσεις, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει αριστερή, προοδευτική, οικολογική και βιώσιμη πρόταση, που αφορά την κοινωνία της Δυτικής Αττικής, η οποία συνεχίζει να δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα οικονομικής και περιβαλλοντικής υποβάθμισης, με σκληρούς κοινωνικούς αποκλεισμούς και ανισότητες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα συνεχίσει τη δημόσια διαβούλευση με την κοινωνία συνδιαμορφωνόντας ένα κοινό όραμα και προοπτική για το μέλλον.

Ακολουθούν:
Σύνδεσμος του βίντεο της εκδήλωσης: ΕΔΩ
Σύνδεσμος του σχεδίου των προγραμματικών θέσεων εδώ: ΕΔΩ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button