Πραγματοποιήθηκε η ανοικτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην πλατεία Λαού στην Ελευσίνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 7.00 μμ, στην πλατεία Λαού στην Ελευσίνα, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Να Βάλουμε Στοπ στην Ακρίβεια Μητσοτάκη-Ήρθε η Ώρα της Πολιτικής Αλλαγής» με ομιλητές τους: Έφη Αχτσιόγλου, βουλεύτρια Επικρατείας, Τομεάρχισσα Οικονομικών, Γιώργο Τσίπρα, βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αν. Τομεάρχης Εθνικής και τη συμμετοχή πολλών μελών, κατοίκων, εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου επισημαίνεται ότι κοινός τόπος της συζήτησης που αναπτύχθηκε από τους ομιλητές αλλά και από τους πολίτες που πήραν τον λόγο, είναι ότι οι κυβερνητικές πολιτικές, στρατηγικά και με προσεκτικά σχεδιασμένα “χτυπήματα” πολεμούν την κοινωνία, υπηρετούν καρτέλ και συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους και απορυθμίζουν κάθε αγορά, μεταξύ άλλων τις αγορές εργασίας, αγαθών, υπηρεσιών και ενέργειας. Οι όποιες επικοινωνιακές και επιδοματικές κυβερνητικές προσπάθειες, όλες “κλείνουν το μάτι” στα μεγάλα συμφέροντα, ενθαρρύνουν την αισχροκέρδεια, και οπωσδήποτε δεν προλαβαίνουν, δεν αναχαιτίζουν και δε θεραπεύουν τις αλλεπάλληλες κρίσεις, ούτε είναι ικανές να ανακουφίσουν τους πολίτες στο ελάχιστο.

Η μεγάλη και συνεχώς αναδυόμενη κοινωνική δυσφορία, απότοκο της κυβερνητικών πολιτικών, οδηγεί στην επιτακτική ανάγκη για πολιτική αλλαγή. Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελούν τη μοναδική ολοκληρωμένη απάντηση στο αντικοινωνικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, σε κομβικά πεδία της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, που ξεκινούν από τις ανάγκες της κοινωνίας και καταλήγουν στην υπηρέτηση αυτών με ρεαλισμό, ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button