Π. Μαργέτης: «Ορίζοντες» ο νέος δημοτικός συνδυασμός [βίντεο]

Και το όνομα αυτού «Ορίζοντες» για τον νέο ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό που επισήμως παρουσίασε χθες, Κυριακή 12 Μαρτίου, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης.

Στο Dionysos Palace, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση παρουσίασης του νέου συνδυασμού, ο Παναγιώτης Μαργέτης υποδέχθηκε τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα καλωσορίζοντάς τον και ευχαριστώντας τον με την ευχή να σταθεί δίπλα του σε αυτόν τον «νέο μαραθώνιο αγώνα που πρόκειται να δώσει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και «είναι μαθημένος να δίνει».

Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης ένα βίντεο που προβλήθηκε και κατέδειξε τα σημαντικότερα σημεία και «στάσεις» τής ζωής του Π. Μαργέτη, όπου μίλησαν άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του σε όλους τους τομείς με τους οποίους έχει καταπιαστεί και εργαστεί μέχρι τώρα τόσο στην ιδιωτική του ζωή όσο και στην κοινωνική και επαγγελματική του πορεία, αναδεικνύοντας τα βασικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο από βήματος και παρουσίασε τον νέο δημοτικό συνδυασμό αποκαλύπτοντας τόσο το όνομα «Ορίζοντες», ως πολιτικού φορέα που περιλαμβάνει ανθρώπους με κοινούς στόχους και οράματα, όσο και το στίγμα, το ύφος, το ήθος και τον χάρτη πολιτικής κατεύθυνσης στα περισσότερα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Μεγαρέων, δηλαδή σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αλεποχώρι και υπόλοιπους οικισμούς.

Στάθηκε ιδιαιτέρως στον σημαίνοντα ρόλο των νέων ανθρώπων τους οποίους η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη καθώς και στον καταλυτικό ρόλο των γυναικών που πρέπει να βρίσκονται στο προσκήνιο των αυριανών εξελίξεων και να αναλάβουν όλα όσα εκείνες μπορούν να φέρουν εις πέρας «με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο», όπως ανέφερε, απευθύνοντάς τους άμεσο κάλεσμα για συμμετοχή.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του αφορούσε στα ζωτικής σημασίας θέματα που απασχολούν και πρόκειται να απασχολήσουν στο μέλλον τον Δήμο Μεγαρέων, αναλύοντας ακροθιγώς τον τρόπο, το σχέδιο και τα εργαλεία με τα οποία θα τα διαχειριστεί.

Παρόντες ανάμεσα στους παρευρισκόμενους πρόσωπα από παλαιότερες Αρχές του Δήμου, ο αντιπεριφερειάρχης Λ. Κοσμόπουλος καθώς και πολιτευτές.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button