Μαζί με Όραμα: «Με προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες ο πανικοβλημένος Δήμαρχος Σταμούλης προσπαθεί να καλύψει το ανύπαρκτο έργο του»

Ακολουθεί δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού του Δήμου Μεγαρέων «Μαζί με Όραμα» με επικεφαλής τον Κλεάνθη Βαρελά, ως απάντηση σε αντίστοιχο δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων για το θέμα χρέωσης λογαριασμών της ΔΕΥΑΜ το οποίο ανέδειξε ο κ. Βαρελάς στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 20/09.

«Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και σε δελτίο τύπου του συνδυασμού μας αναδείξαμε και καταγγείλαμε το φαινόμενο που παρουσιάστηκε με τους φουσκωμένους λογαριασμούς ύδρευσης της ΔΕΥΑΜ, το οποίο προέρχεται από την τετράμηνη έκδοσή τους αντί δίμηνης, με αποτέλεσμα την αύξηση των κυβικών και την χρέωση τους με την ανώτερη κλίμακα (0,90 ευρώ το κυβικό αντί για 0,58 και 0,80 ).

Η ανάδειξη του θέματος αυτού φαίνεται ότι ενόχλησε πάρα πολύ τη διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων και τον Δήμαρχο Σταμούλη ο οποίος αναφέρθηκε μέσω δελτίου τύπου με απαράδεκτους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού μας Κο Κλεάνθη Βαρελά.

Στο απαράδεκτο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Μεγαρέων ουδεμία αναφορά γίνεται για τα χρέη που συνεχίζει να συσσωρεύει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης απέναντι στην ΕΥΔΑΠ, δεν υπάρχει ούτε μια συγγνώμη για τις άδικες υπερχρεώσεις των λογαριασμών του νερού που επιβάρυναν τους πολίτες των Μεγάρων, δεν υπάρχει καμία λύση για το πως θα επιστραφούν χρήματα στους καταναλωτές που έχουν πληρώσει τους φουσκωμένους λογαριασμούς και πως θα γίνει η χρέωση σε όσους δεν έχουν πληρώσει ακόμα.

Ακόμα στο απαράδεκτο δελτίο τύπου του Δήμου δεν μας ενημερώνουν που πηγαίνουν τα χρήματα των δημοτών τα οποία πληρώνουν για ύδρευση καθώς από αυτά δεν αποδίδεται ούτε ένα ευρώ στην ΕΥΔΑΠ για την προμήθεια του νερού. Αντί αυτού ο Δήμαρχος μέσω του γραφείου δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του δήμου επιδίδεται σε άκρως συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς στον επικεφαλής του συνδυασμού μας Κο Κλεάνθη Βαρελά επειδή ανέδειξε ένα μείζον ζήτημα που αφορά τους πολίτες οι οποίοι πιέζονται,ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, από το κύμα ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση και συνεπώς η αύξηση της τιμής του νερού αποτελεί και αυτή μια επιβάρυνση στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Είναι πλέον φανερό ότι ο Δήμαρχος Σταμούλης βρίσκεται σε απόλυτο πανικό, χωρίς κανένα προγραμματισμό για την πορεία του Δήμου και με συμπεριφορές που καταγγέλλονται από συλλογικά όργανα. Οι κατηγορίες απο τους αιρετούς κοινοτικούς συμβούλους της Κινέτας για αποπομπή από σύσκεψη, “για απαράδεκτη και παντελώς αντιδημοκρατική συμπεριφορά “( δελτίο τύπου κοινότητας Κινέτας στις 20/9/22) όπως επίσης και η ήξεις αφίξεις στάση που κράτησε στους τέσσερις εργαζόμενους ΑΜΕΑ των οποίων τελείωσε η σύμβαση τους απο το Ν.Π.Δ.Δ ΗΡΟΔΩΡΟΣ και δεν έγινε καμία πρόβλεψη για την συνέχιση της εργασίας τους, το αποδεικνύουν.

Είναι γνωστό ότι στις κλειστές κοινωνίες γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο με τον χαρακτήρα του και τα πεπραγμένα του. Οι συκοφαντικοί και ταυτόχρονα απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί που αποτυπωθήκαν στο δελτίο τύπου του γραφείου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Μεγαρέων δεν ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα και στα πεπραγμένα του επικεφαλής μας Κου Κλεάνθη Βαρελά ο οποίος επί σειρά ετών έχει καθημερινή παρουσία στα κοινά και έχει τιμηθεί πολλές φορές από τον λαό του Δήμου Μεγαρέων με την ψήφο του. Η τιμητική τοποθέτηση του Κλεάνθη Βαρελά, από την ηγεσία του υπουργείου υγείας στην θέση του αναπληρωτή διοικητή του ΘΡΙΑΣΊΟΥ νοσοκομείου, αποδεικνύει το ήθος, τις αξίες τις ικανότητες και τα προσόντα τα οποία εκτιμήθηκαν για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κύριοι της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων, η πολιτική αντιπαράθεση είναι θεμιτή και σε κάθε περίπτωση ο στόχος της πρέπει να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πολίτες της περιοχής μας, όταν όμως αυτή οδηγείται σε ανοίκειες, και συκοφαντικές προσωπικές επιθέσεις τότε τον μόνο λόγο έχει η Ελληνική δικαιοσύνη».

Εκ του γραφείου τύπου του συνδυασμού “Μαζί με Όραμα”

Παρόμοια άρθρα

Back to top button