Η Ι. Ρήγα δημοσιοποίησε ένα άκρως προσβλητικό και προκλητικό ΔΤ

Η Πρόεδρος του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» προέβη στη δημοσιοποίηση ενός άκρως προσβλητικού και συνάμα προκλητικού δελτίου τύπου.

Κατά την προσφιλή τακτική της, ανάρτησε φωτογραφίες με βαμμένες πόρτες, υπαλλήλους να βάφουν με καλοκαιρινά ρούχα(;) στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σταδίου και ψυκτικά σώματα τοποθετημένα στο χώρο του προθερμαντηρίου του σταδίου.

Είναι τέτοια η παρόρμηση και ο ζήλος να εμφανίσει έργο που την παρασύρουν σε αναφορές οι οποίες την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει: «… Ο Δήμαρχος έχει επανειλημμένως εκφράσει την ικανοποίηση του προς την διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» για την πορεία εκσυγχρονισμού όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίες είχαν αφεθεί στην τύχη τους για δεκαετίες…». Το μέγεθος της αμετροέπειας της Προέδρου έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Αξίζει λοιπόν να της υπενθυμίσουμε κάποια γεγονότα που συνδέονται με τις δράσεις και τα έργα της διοίκησης μας και αφορούν όχι μόνο στη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και στη δημιουργία καινούργιων.

Αλήθεια κ. Πρόεδρε,

Η αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων από ποιον έγινε;

Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 8ο δημοτικό σχολείο από ποιον έγινε;

Η ανακαίνιση και τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου από ποιον έγινε;

Η κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου με τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων από ποιον έγινε;

Η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Περάμου από ποιον έγινε;

Η ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων και των αποδυτηρίων κάτω από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Μεγάρων από ποιον έγινε;

Η ανακαίνιση των χώρων των αποδυτηρίων στο κλειστό γυμναστήριο και γήπεδο μπάσκετ «ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ» στα Μέγαρα από ποιον έγινε;

Η τοποθέτηση των δημοσιογραφικών θεωρείων στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων από ποιον έγινε;

Η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα στο Μελί, από ποιον έγινε;

Η Πρόεδρος του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» έχει αναγάγει τα αυτονόητα δηλαδή τη συντήρηση και την ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων με τεχνολογικό εξοπλισμό σε τεράστιο έργο.

Η κ. Ι. Ρήγα κάθε λίγο και λιγάκι αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με βαμμένες πόρτες και κάγκελα και τα αναγάγει μόνη της σε μεγάλο έργο, κάνοντας έκδηλη συγχρόνως την αυτοικανοποίηση της.

Ακόμα και την- για άλλη μια φορά- χορηγία κλιματιστικών και στρώματος άλματος εις ύψος του κ. Αθ. Μαρτίνου την παρουσιάζει ως επίτευγμα της διοίκηση της!

Ας είναι καλά αυτός ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο κ. Αθ. Μαρτίνος, ο οποίος δεν λέει ποτέ και σε κανέναν όχι, όταν πρόκειται για το κοινό καλό και προσφέρει συνεχώς τόσα πολλά στον τόπο μας.

Αντί λοιπόν η κ. Ι. Ρήγα να αναλίσκεται σε πληθώρα αναρτήσεων φωτογραφιών και ανούσιων δημοσιευμάτων στο facebook, θα πρέπει να αποδείξει ότι όλες οι δραστηριότητες του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» που αφορούν είτε σε προμήθειες, είτε σε εργασίες και έργα, είτε σε προσλήψεις και έχουν την προσωπική της υπογραφή, εκτελούνται με απόλυτη διαφάνεια.

Θα πρέπει για παράδειγμα να δημοσιοποιήσει όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την κατασκευή του στεγάστρου στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Περάμου.

Θα πρέπει να αιτιολογήσει τις απευθείας αναθέσεις που αφορούν σε τρόφιμα και γραφική ύλη, οι οποίες εκτελούνται αποκλειστικά από ημέτερους, συγγενείς και φίλους της διοίκησης.

Θα πρέπει να απαντήσει αν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία για την αντικατάσταση κάποιων υπαλλήλων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Θα πρέπει να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα και τις ευθείες βολές που εξαπέλυσαν εναντίον της, με την παραίτηση τους από μέλη του Δ.Σ. του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» οι κ.κ. Σπ. Παπασίδερης και Αν. Μαρκεσίνης.

Το έργο που παρουσιάζει η  Πρόεδρος του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» αφορά στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των παιδικών σταθμών.

Είναι υποχρέωση της να το κάνει χωρίς πανηγυρισμούς και αυτοπροβολή.

Η κ. Ι. Ρήγα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στις εκφράσεις της για προηγούμενες διοικήσεις και ειδικά για τη διοίκηση μας.

Το έργο των Προέδρων κ.κ. Κλ. Βαρελά και Γ. Σακελλαρίου επί διοικήσεως μας ήταν τεράστιο και κυρίως ήταν μεγάλη παρακαταθήκη για τη νέα  διοίκηση του κ. Σταμούλη.

Ας πράξει η κ. Ρήγα αυτά που έπραξαν οι δυο  Πρόεδροι μας και μετά μπορούμε να συζητήσουμε.

                               ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

                        «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button