Λαϊκή Συσπείρωση: «Ποιοι και γιατί εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού;»

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Μέγαρα – Νέα Πέραμος» με επικεφαλής τον Αντώνη Χοροζάνη κάνει λόγο για την κατάθεση στεφάνου, στον φετινό εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, από εκπρόσωπο του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος «Έλληνες ΓΤΠ».

Στην φετινή κατάθεση στεφάνων της 28ης Οκτωβρίου στα Μέγαρα κατέθεσε στεφάνι εκπρόσωπος του μορφώματος «Έλληνες ΓΤΠ» που έχει επικεφαλής τον έγκλειστο ναζί εγκληματία Η. Κασιδιάρη!

Είναι μεγάλη η ευθύνη πρώτα πρώτα του Δήμαρχου που το επέτρεψε, αλλά και του συνόλου των παρευρισκομένων και των διαφόρων παρατάξεων που απλά σιωπούν.

Επιβεβαιώνεται περίτρανα πως ο φασισμός είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος και όλα τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πως επιχειρείται η «ανασύστασή» του. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να χτυπήσει το εργατικό κίνημα και τις λαϊκές διεκδικήσεις, να χτυπήσει τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, να δηλητηριάσει τις ψυχές των νέων με ό,τι χειρότερο γέννησε η ανθρωπότητα: τον ρατσισμό και το μίσος για τον άνθρωπο.

Το λέμε μια ακόμη φορά ξεκάθαρα και αποφασιστικά: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!

Τα δικαστήρια από μόνα τους δεν μπορούν να βάλουν τέρμα στη Χρυσή Αυγή που εμφανίζεται τώρα με άλλες μορφές και «χαριεντίζεται» με τα αστικά κόμματα και τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ο λαός θα σταθεί για μια ακόμη φορά μπροστά και θα βάλει τον φασισμό εκεί που του αξίζει: Στον σκουπιδοντενέκε της ιστορίας!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button