Λαϊκή Ενότητα: Πρόκληση η κατάθεση στεφάνου από τους υπόδικους φασίστες

Μέγιστη Πρόκληση προς τον Δημοκρατικό Λαό η κατάθεση στεφάνου από τους Υπόδικους Φασίστες της Εγκληματικής Οργάνωσης

Η Π.Ε. Μεγάρων – Ν.Περάμου της Λαϊκής Ενότητας καταγγέλλει στο Μεγαρικό λαό τη συνεχιζόμενη (θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι σκόπιμη, αλλά «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση») ανοχή της διοίκησης του Δήμου προς την αντιπροσωπεία των υπόδικων μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. καθώς και τη συμφωνία της να καταθέτουν στεφάνι κατά τις Εθνικές Επετείους.
Συνιστά μέγιστη πρόκληση προς τον Δημοκρατικό λαό των Μεγάρων να βλέπει τους απογόνους των κουκουλοφόρων συνεργατών των ναζί να καταθέτουν στεφάνι και να τιμούν … εκείνους, για τις εκτελέσεις, τις δολοφονίες και τους θανάτους των οποίων ευθύνονται αμέσως ή εμμέσως οι πρόγονοι τους Χίτες και ταγματασφαλίτες!
Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή η ανοχή προέρχεται μόνο και μόνο από το πνεύμα “ουδετερότητας” και “τήρησης των κανόνων νομιμότητας” που διαπνέει τον Δήμαρχο, ένα αίσθημα όμως που παραείναι επιλεκτικό μιας και από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου λείπει η ΛΑ.Ε. παρόλο που είναι ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (έχει εκλεγμένο ευρωβουλευτή). Επαναλαμβάνουμε, θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι μόνο θέμα στρεβλής “τήρησης της νομιμότητας και του δόγματος ουδετερότητας” και δεν σημαίνει κάτι άλλο.

Η Π.Ε. Μεγάρων – Ν. Περάμου καλεί τον δημοκρατικό λαό των Μεγάρων να απομονώσει τους φασίστες και να μην τους ξανααφήσει να εμφανιστούν πάλι ντυμένοι με το μανδύα του “δημοκράτη” να «τιμήσουν» εκείνους που οι κουκουλοφόροι πρόγονοι τους συνέτειναν στο να εκτελεστούν εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες κατά την κατοχή.

Το γραφείο Επικοινωνίας της Π.Ε. Μεγάρων – Ν.Περάμου της ΛΑ.Ε.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button