Εγκαίνια για τον συνδυασμό του Κλεάνθη Βαρελά «Μαζί με Όραμα»

Εγκαίνια για τον συνδυασμό του Κλεάνθη Βαρελά «Μαζί με Όραμα»

Την Κυριακή 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», με υποψήφιο δήμαρχο Μεγαρέων τον Κλεάνθη Βαρελά.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και γέμισε τους γύρω δρόμους και όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του συνδυασμού «Η πολυπληθής παρουσία στέλνει αισιόδοξα μηνύματα νίκης του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» και την ανάγκη να στηριχτεί ο Δήμος σε μια νέα διοίκηση, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες.»

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο υποψήφιος δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς πραγματοποίησε ομιλία κατά την οποία άσκησε κριτική κατά της διοίκησης του νυν δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη.
Ο κόσμος έδειξε διάθεση να γνωρίσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τους υποψήφιους των τοπικών κοινοτήτων του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Μεταξύ άλλων το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν: ο Βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Θανάσης Μπούρας, ο Λευτέρης Κοσμόπουλος Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη, ο πρώην αντιδήμαρχος Αντώνης Ρήγας,  ο πρώην αντιδήμαρχος Ελευθέριος Παπαλευθέρης και ο πρώην αντιδήμαρχος Αθανάσιος Ζάλης.

 

Pegfarm

Related posts