Κλίμα ύποπτης αποσταθεροποίησης με στόχο τον αποπροσανατολισμό και το ανώδυνο πέρασμα των νέων μέτρων

 Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή τις εγκληματικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορους στόχους,διαφαίνεται,από την πλευρά της τρικομματικής κυβέρνησης,μια προσπάθεια δημιουργίας και αξιοποίησης κλίματος ανασφάλειας του πολίτη,αλλά και προσπάθειας "αποσταθεροποίησης" της κοινωνίας! Μάλιστα,με διάφορες προβοκατόρικες τοποθετήσεις στελεχών της τρόικας εσωτερικούεπιχειρείται προσπάθεια να εμπλακεί σε αυτά τα τρομοσενάρια ο…ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (μόνο για τον ανάδρομο Ερμή δεν έχουμε κατηγορηθεί,ακόμα)! Οποία γκεμπελική χυδαιότητα!
 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει καταδικάσει με τον πιο καθαρό και κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφής τρομοκρατικές ενέργειες,οι οποίες δεν συνάδουν στο ύφος,το ήθος και της αξίες της Αριστεράς και μόνο σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν το λαό ώστε να ξεχάσει τους φόρους,τα χαράτσια,τις μειώσεις μισθών και συντάξεων,τα νέα μέτρα ύψους,τουλάχιστον,4,2 δις ευρώ,τις απολύσεις 27.000 δημ.υπαλλήλων και την…συνεχή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ(αυτό λέει η τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για τη χώρα μας)!
 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί το λαό σε εγρήγορση και αντίσταση για να μην περάσουν τα νέα ισοπεδωτικά αντιλαϊκά μέτρα!Να μη φοβηθεί ο λαός από το κλίμα "αποσταθεροποίησης" που επιχειρείται και να παλέψει για το δίκιο του,για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια,για το δικαίωμα στη δημοκρατία!
 

                                                  Το γραφείο τύπου της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button