Μήνυμα ΚΙΝΑΛ για το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών

Η Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου του «Κινήματος Αλλαγής», ευχαριστεί θερμά τους φίλους τα μέλη και τα στελέχη που έδωσαν με επιτυχία την μάχη των εθνικών εκλογών.

Στο Δήμο Μεγάρων, το ΚΙΝΑΛ αναδείχθηκε σε τρίτο πόλο, αυξάνοντας τις δυνάμεις του μέσα σε κλίμα πόλωσης, με τα μέλη της τοπικής μας οργάνωσης και τους τοπικούς μας υποψηφίους βουλευτές να δίνουν αγώνα ενάντια στον δικομματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Χαιρετίζουμε επίσης την μεγάλη προσπάθεια όλων των υποψηφίων βουλευτών της Δυτικής Αττικής, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην περιοχή μας.

Το «Κίνημα Αλλαγής» σε εθνικό επίπεδο αύξησε τις δυνάμεις του, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται πλέον στην τρίτη θέση και στο κέντρο της πολιτικής σκηνής.

Αυτό του προσθέτει αυξημένα καθήκοντα και ρόλο σε σύνθετες και δύσκολες συνθήκες.

Η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίση, και χρειάζεται υπεύθυνη, ουσιαστική, προοδευτική και προγραμματική αντιπολίτευση, για τις αναγκαίες και δίκαιες μεταρρυθμίσεις ώστε να μπει στον δρόμο της ανάτασης.

Σε συνεργασία και συνεννόηση με τα όργανα του κόμματος, τους βουλευτές μας αλλά και τους υποψηφίους βουλευτές της περιοχής, θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των συλλογικών λαϊκών συμφερόντων, αλλά και για την προώθηση των προβλημάτων της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button