Τα likes, τα troll και η πασιφανής αγάπη του κόσμου

Ειλικρινά, αγαπητοί κύριοι της Δημοτικής Αρχής, βαρεθήκαμε να διαβάζουμε «για την έκδηλη και πασιφανή αγάπη του κόσμου προς τον Δήμαρχο» και για «τις συνεχιζόμενες επιτυχίες σας» σε κάθε ανακοίνωσή σας. Πάψτε επιτέλους να συμπεριφέρεστε ως fan club ενός pop star. Εάν έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη την αυτοεπιβεβαίωση σας δηλώνουμε ότι μαζί με όλον τον κόσμο σας αγαπάμε και εμείς και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο.

 

Είναι όμως απορίας άξιον από πού ορμώμενοι αγαπητοί κύριοι του γραφείου Τύπου της Ένωσης Πολιτών μας καταλογίζετε «αλόγιστη επιθετικότητα» και «γκεμπελίστικη συμπεριφορά»; Μήπως από την αμηχανία σας αφού δεν μπορείτε ούτε στο ελάχιστο να πραγματοποιήσετε όσα σωρηδόν τάξατε προεκλογικά στους δημότες των Μεγάρων και της Ν. Περάμου; Ή μήπως θεωρείτε ότι εμείς στο ΤΩΡΑ έχουμε την ίδια νοοτροπία και τακτική με τον αρχηγό σας κ. Σταμούλη, ο οποίος όταν ήταν στην αντιπολίτευση έγραψε τις πιο μαύρες πολιτικές σελίδες στην ιστορία του τόπου;

 

Γράφετε για «αλόγιστη επιθετικότητα» και «γκεμπελίστικη συμπεριφορά»! Σας παραθέτουμε παρακάτω ελάχιστα αποσπάσματα από μερικά Δελτία Τύπου του κ. Σταμούλη, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, για να βοηθήσουμε την μνήμη σας και να προστατεύσουμε την πένα σας από την αμετροέπεια και την έλλειψη λογικής.

 

Σχετικά με τον κ. Στ. Φωτίου (σημερινό αντιδήμαρχο του) τον κατηγορούσε:

 • … ότι δήθεν χάρισε οικόπεδο του δήμου 1200τ.μ. στο Κουμίνδρι.
 • … ότι εκποίησε 20 στρέμματα του δήμου σε ιδιώτες!
 • … για διαφθορά και διαπλοκή επανειλημμένως!

 

Σχετικά με τον κ. Στρατιώτη:

 • Μονίμως τον αποκαλούσε «…ο Στρατιώτης της Γλυφάδας»!
 • Ενώ έγραφε … «το Ισραήλ αντί να κάνει πόλεμο με τόσες επιθέσεις και τόσους βομβαρδισμούς για να καταστρέψει την πόλη της Γάζας, θα μπορούσε να τοποθετήσει εκεί ως δήμαρχο τον κ. Στρατιώτη»!

 

Αυτά κύριοι είναι αλόγιστη επιθετικότητα και πολιτική λάσπης. Αυτά είναι πολιτική Γκαίμπελς. Εν αντιθέσει με εσάς, εμείς και ο επικεφαλής μας Γ. Μπερδελής ουδέποτε κυλήσαμε σ’ αυτό το επίπεδο.

 

Ο Γ. Μπερδελής είναι αποδεκτός απ’ όλους και αποπνέει  σεβασμό για το ήθος του και για τις κατά γενική ομολογία πάντα μελετημένες και τεκμηριωμένες απόψεις του σε όλα τα θέματα του δήμου μας.

 

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι απ’ όλα τα θέματα, που η διοίκηση του δήμου έχει φέρει για ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο, η ομάδα του «ΤΩΡΑ» έχει ψηφίσει θετικά σε ποσοστό πάνω από το 90%. Αυτό ονομάζεται «αλόγιστη επιθετικότητα» και «γκεμπελισμός» ή εποικοδομητική συναίνεση και αποθέωση της δημοκρατίας;

 

Βεβαίως και δεν ψηφίσαμε και σας καταγγείλαμε γι’ αυτό τα κάτωθι κατάπτυστα μέτρα όπως:

 • Την αύξηση των δημοτικών τελών σε ποσοστό 13% (ενώ εσείς καταγγείλατε τον Στρατιώτη για την αύξηση 3% το 2010).
 • Την «μαύρη» εργασία με αντίτιμο δίμηνες συμβάσεις.
 • Τις παράνομες συμβάσεις (μέσω ΔΕΥΑΜ) για τις οποίες καταγγείλατε τον κ. Μαρινάκη.
 • Τη μη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής για προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και φυσικά την μη προκήρυξη αυτών στον τοπικό Τύπο ώστε να εξυπηρετήσετε μόνο ημετέρους.
 • Την δωρεάν παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτικές εταιρείες ημετέρων.
 • Την δήθεν παραγωγή πολιτισμού μέσω των Φιλαρμονικής, Δημοτικού Θεάτρου και Χορωδιών χωρίς την υποτυπώδη οικονομική υποστήριξη.
 • Την απαξίωση του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων.

 

Για την «αδυναμία του Μπερδελή να υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για το καλό του Δήμου» όπως χαρακτηριστικά δηλώσατε σας υποβάλουμε τις κάτωθι καταγεγραμμένες προτάσεις του χωρίς το παραμικρό σχόλιο:

 • Για το σχέδιο αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.
 • Για τον προϋπολογισμό.
 • Για κανονισμό λειτουργίας κοινόχρηστων χώρων.
 • Για την σύνταξη κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
 • Για το θέατρο, την φιλαρμονική και την χορωδία.
 • Για το κέντρο πληροφόρησης νέων και άλλες πολλές που συνειδητά αγνοείτε ή εσκεμμένα υποκρύπτετε.

 

Όσον αφορά την όψιμη διάθεσή σας για ενημέρωση του Μπερδελή «στα σοβαρά ερωτήματά του», σας υπενθυμίζουμε ότι σε τρεις αιτήσεις του για παροχή πληροφοριών σχετικά με δημοτικά θέματα, δεν πράξατε ότι ορίζει ο νόμος και απαντήσατε μόνο σε αυτή, ως προς τις προσλήψεις της ΔΕΥΑΜ. Μάλιστα, παρά τα ελάχιστα σκαλοπάτια που μας χωρίζουν, η απάντηση έκανε 3 μήνες να έρθει! Προφανώς στην συγκεκριμένη σκάλα θα δούλευε η καθαρίστρια ή καλύτερα ίσχυσαν οι εντολές του Δημάρχου προς τον εκκαθαριστή, ο οποίος δήλωσε στον επικεφαλής μας ότι «…μου απαγόρευσε ο Δήμαρχος να σου δώσω πληροφορίες»! Παρεμπιπτόντως, ερωτούμε: Προβήκατε και σε νέες παράνομες προσλήψεις μέσω ΔΕΥΑΜ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ή όχι;

 

Για το θέμα των διοδίων ρωτήστε την αντιδήμαρχό σας κ. Μαυροειδή να σας ενημερώσει ποιος ανακίνησε το όλο θέμα όταν επέστρεφε η διαπαραταξιακή επιτροπή από την κατάθεση στεφάνου στο πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη.

 

Εξάλλου με παρότρυνση του επικεφαλής μας Γ. Μπερδελή πήγαν όλοι στο Δημαρχείο και ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, ο οποίος συνεχάρη δημόσια τον κ. Μπερδελή για την στάση του.

 

Η παράγραφός σας με τα (likes) ανέβασε το πολιτικό επίπεδο του Δήμου τουλάχιστον 2 επίπεδα και μας προβλημάτισε αφάνταστα για το πως θα καταφέρουμε να φανούμε αντάξιοί σας. Όχι δεν σας τρολάρουμε, αλήθεια λέμε…

 

Τελειώνοντας και για χιλιοστή φορά σας εξηγούμε: Ούτε «αήθεις επιθέσεις» κάνουμε, ούτε «στείρα αντιπολίτευση», ούτε «επιθέσεις γεμάτες χυδαίες εκφράσεις», πολλώ δε μάλλον δεν χρησιμοποιούμε «Γκεμπελικές μεθόδους». Διαβάστε την ανακοίνωσή μας για την Μεγάρων Γη στο Σύνταγμα και παραδειγματισθείτε. Ίσως κάτι κλέψετε από πολιτικό πολιτισμό.

 

ΥΓ. Ο Γκαίμπελς ήταν στρατιωτικός και μάλιστα στρατηγός…

 

ΥΓ.2 Γιατί στην δημοσίευσή μας για την «Ολυμπία Οδό» απάντησε και ο κ. Καραμολέγκος; Από ποιο σημείο του κειμένου μας προέκυψε ότι θιγόταν αυτός; Εμείς απευθυνθήκαμε αποκλειστικά προς τον συντάκτη του Δελτίου Τύπου. Μήπως ήταν αυτός ο συντάκτης τελικά; Και αν ναι, αφού είναι οικονομολόγος τι δουλειά έχει με τα Δελτία Τύπου; Τελικά κύριοι της Ένωσης Πολιτών ποιός εκτίθεται εμείς ή εσείς;

 

ΥΓ. 3 Καταγγέλλουμε δημόσια τον κ. Μαρινάκη γιατί στην τελευταία δημοσίευσή μας δεν έκανε like, όπως είχαμε συμφωνήσει…

 

Η Ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «ΤΩΡΑ»

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button