Απάντηση στο συνδυασμό της ψευτιάς και της υποκρισίας

Πανικοβλημένος από τις συνεχείς αποκαλύψεις των σκανδάλων/παρανομιών του ίδιου και της διοίκησής του, ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί μέσω του γραφείου προπαγάνδας και ψευτιάς του υπό διάλυση συνδυασμού του, να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να κουκουλώσει τις τεράστιες ευθύνες του. 

 

Γι αυτό το λόγο συνεχώς προσφεύγει σε ανόητες καταγγελίες και ψευτο-αποκαλύψεις για μέλη της αντιπολίτευσης, σε ανούσιες και μεθοδευμένες γελοιοποιήσεις θεσμών και διαδικασιών καθώς και σε συναλλαγές σιωπής με τους δικούς του συμβούλους (Φίλτατε Λευτέρη, δεν πιστεύω τώρα που σε όρισε Αντιδήμαρχο, το σκάνδαλο της λιματολάσπης για το οποίο παραιτήθηκες, να είναι «περασμένα ξεχασμένα»!!!).

 

Πάντως σε κάθε περίπτωση, όπως ξεκάθαρα έχω δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα καταθέσω μήνυση για ποινικές ευθύνες αλλά και αγωγή για την επιστροφή των 800.000 € της λιματολάσπης, βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που έχω στα χέρια μου. (Γιάννη, είναι πολλά τα λεφτά που μας χρέωσε ο ξάδερφός σου κι εγώ προσωπικά, δεν υποχωρώ με τίποτα).

 

Επιπλέον, θέλω ν’ αναφέρω ότι ο κ. Μαρινάκης απαντώντας σε δηλώσεις μου, που αφορούσαν την εκλογή δημοτικών συμβούλων σε  επιτροπές του Δήμου, κατασκεύασε το ευτελές επιχείρημα, ότι δήθεν εγώ αντέδρασα στα μεθοδευμένα «καραγκιοζιλίκια» τους, γιατί θύμωσα που δεν προτάθηκα απ’ την παράταξή μου για μέλος των επιτροπών

 

Σε αυτό θέλω να του πω, ότι εάν ήθελε πραγματικά να μάθει την αλήθεια και δεν τον βόλευε το ψέμα, θα ρώταγε τον επικεφαλή και τα μέλη της παράταξής μου και τότε όλοι θα του έλεγαν ότι η μη συμμετοχή του Πομώνη στις επιτροπές ήταν καθαρά δική του επιλογή.

 

Τώρα, όσον αφορά το καλάμι που πρέπει να ξεκαβαλήσω, θέλω να του πω ότι, το καβάλημα είναι αποκλειστικά και μόνο δικό του προνόμιο και φυσικά δεν προτίθεμαι να του το στερήσω (το αξίωμά του ίσως).

 

Επίσης, για πολλοστή φορά δεσπόζουσα θέση στην απάντησή τους έχει η χιλιοειπωμένη κορόνα των προαπαγαδιστών-επικοινωνιολόγων του, για τη μεγάλη προσφορά και τη λαϊκή αποδοχή του Ηγέτη τους!!!

 

Αυτό, Κύριοι, το συνεχές λιβάνισμα του αρχηγού σας κατάντησε πλέον μεγάλη υποκρισίαΝα τον φτύνετε μην τον ματιάσετε…  Ετσι κι αλλιώς αυτός θα δηλώσει ότι η αντιπολίτευση τον «ψεκάζει».

 

Βέβαια, η κορυφαία «κουτοπονηριά» του ήταν η απόφαση-διάταγμα της Παρασκευής για τον ορισμό τριών έμισθων και δύο άμισθων-εθελοντών Αντιδημάρχων

 

Φοβερό! Στην ανεξάρτητη Μεγαρίδα του Μαρινάκη του Α’ δεν ισχύουν οι νόμοι του ελληνικού κράτους (όπως συμβαίνει σε όλους τους Δήμους της χώρας) αλλά τα διατάγματα του βασιλεύοντος Δημάρχου!!!

 

Έτσι στο Βασίλειό του, μετά τους απλήρωτους εθελοντές εργάτες και τους ακριβοπληρωμένους εργολάβους της Αυλής θα έχει και άμισθους-εθελοντές Αντιδημάρχους.

 

Τελικά η κοροϊδία, η διαπλοκή και το δούλεμα στο συνδυασμό του Ηγέτη Μαρινάκη ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!

 

Γιάννης Πομώνης

Δημοτικός Σύμβουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button