Κλεάνθης Βαρελάς: Πρόσκληση παρουσίασης νέου συνδυασμού

Ο δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών και πρώην αντιδήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς, ηγείται ενός νέου συνδυασμό με την ονομασία «Μαζί με Όραμα» και σκοπός είναι η διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
Ο δήμος Μεγαρέων αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον αντάξιο της μακραίωνης ιστορίας του, του ήθους και της ποιότητας των κατοίκων του. Η στιγμή που θα κληθούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας είναι πολύ κοντά και η επιλογή μας πρέπει να είναι υπεύθυνη.
Δημότες των Μεγάρων, της Νέας Περάμου, της Κινέτας και κάθε άλλης περιοχής του δήμου μας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη δημιουργία νέου συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη διοίκηση για την επόμενη θητεία. Υγιείς δυνάμεις του τόπου με βασικές αρχές τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, το ήθος, τις φιλελεύθερες ιδέες, μακριά από προσωπικά συμφέροντα ενώθηκαν για να νικήσουν και να οδηγήσουν όλους μας με αισιοδοξία και θάρρος σε νέους καλύτερους δρόμους.
Στις 5 του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς, που ανατέλλει γεμάτη ελπίδα, ανακοινώνουμε επίσημα το νέο δημοτικό συνδυασμό κάνοντας νέα αρχή και χαράσσοντας νέα πορεία.
Σας προσκαλούμε όλους το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στις 19:00 στο Puzzle στη παραλία της Βαρέας για να ξεκινήσουμε «Μαζί με Όραμα».

Κλεάνθης Ι. Βαρελάς
Υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Δημοτικός Σύμβουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button