Ο Ευ. Λιάκος συγχαίρει τον πρόεδρο Γ. Σακελλαρίου για την εκλογή του στην ΤΟ της ΝΔ Μεγάρων & Ν. Περάμου

Το πέρας των συζητήσεων του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί η εκλογή των μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Ανάμεσα στα εκλεγμένα μέλη βρίσκεται φέτος και ο Γιώργος Σακελλαρίου, Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων – Νέας Περάμου.

Με αφορμή την εκλογή του κ. Σακελαρίου, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και Γραμματέας της Βουλής, κ. Λιάκος Ευάγγελος εξέφρασε την χαρά του για την ολοκλήρωση ενός εποικοδομητικού συνεδρίου, αλλά και για την εκλογή ενός αιρετού μέλους από την περιοχή μας.

Σε μήνυμα του στα social media, ο κ. Λιάκος αναφέρει:

«Η εκλογική διαδικασία του συνεδρίου για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής αποτελεί πάντα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη του. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς αρκετοί φίλοι κέρδισαν μια θέση στην Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλω, όμως, να συγχαρώ ξεχωριστά τον πρόεδρο της Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων – Νέας Περάμου, Σακελλαρίου Γιώργο, για την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας καθώς θα αποτελεί το μοναδικό αιρετό της μέλος, από την περιοχή μας.

Η πολύχρονη εμπειρία του, τόσο στην κομματική οργάνωση όσο και στα κοινωνικά δρώμενα, σε συνδυασμό με την ακούραστη προσφορά του, είμαι σίγουρος πως θα αποτελέσουν τα βασικά συστατικά μιας άξιας εκπροσώπησης της Δυτικής Αττικής στο ανώτατο συλλογικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας.
Προσβλέπω στην επέκταση της ήδη βέλτιστης συνεργασίας μας, για το καλό του τόπου μας.
Τέλος, να συγχαρώ τους γραμματείς στην εφορευτική επιτροπή που συνέβαλαν στην άρτια διαδικασία και τη διασφάλιση του αποτελέσματος».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button