Κλεάνθης Βαρελάς: «Και εδώ τελειώνουν όλα! Οι μάσκες έπεσαν κ. Σταμούλη»

«Λίγες μέρες πριν την πρώτη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του ανθρώπου ο οποίος θα κληθεί να οδηγήσει το τιμόνι του Δήμου μας τα επόμενα 4 δύσκολα χρόνια, έσκασε η βόμβα η οποία αποδεικνύει το πολιτικό παιχνίδι του σημερινού Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, σε ότι έχει να κάνει με καταστροφικές παρεμβάσεις στην περιοχή μας.
Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, δύο ημέρες πριν την προσφυγή των δημοτών στις κάλπες, η θυγατρική εταιρία της ΑΔΜΗΕ “Αριάδνη Interconnection”, προκήρυξε διαγωνισμό για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης.

Όταν εμείς επισημαίναμε ότι ο κ. Σταμούλης σκοπίμως δεν προσήλθε στην προκληθείσα γύρω από το μέγιστο αυτό θέμα διαβούλευση, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος κρυβόταν και στο τέλος μας είπε ότι δεν γνώριζε …!

Υποκρισία, ανευθυνότητα, ανεπάρκεια και όχι μόνο συνθέτουν το πάζλ των εξελίξεων.
Όταν ο Δήμαρχος είναι ΑΠΩΝ από τις εξελίξεις και τους σχεδιασμούς στην περιοχή του, οι επενδυτές αλωνίζουν αδιαφορώντας για την τοπική κοινωνία, το περιβάλλον, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη ζωή.
Η παρωδία ολοκληρώθηκε όταν υποχρεώθηκε να φέρει το θέμα αυτό προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν πλέον είχε λήξει η προθεσμία για οποιαδήποτε ένσταση, παρέμβαση ή άλλου είδους αντίσταση.

Ο κ. Σταμούλης έβαλε την πολιτική του υπογραφή στην ταφόπλακα της περιοχής μας, αφού εντέχνως απέκρυψε ακόμα και το ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων, της οποίας προΐσταται, έχει εκδώσει άδεια για έργα κατά τη δημιουργία του σταθμού στη Βαρέα!!!

Πριν λίγα 24ωρα σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Ενημέρωση Μεγάρων και Δυτικής Αττικής” στο φύλλο με αριθμό 1290 στις 25 Μαΐου 2019, η οποία μεταδόθηκε από το διαδικτυακό κανάλι της εν λόγω εφημερίδας και κατόπιν δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της, ο απερχόμενος δήμαρχος απάντησε σε ερώτημα δημοσιογράφου ότι ουδέποτε δήλωσε ότι δεν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα και ότι όλα όσα λέγονται γύρω από αυτό αποτελούν αστικό μύθο. Και μάλιστα προκάλεσε όποιον έχει έντυπο ή ηλεκτρονικό υλικό που εμπεριέχει τέτοια δήλωσή του να το προσκομίσει.

Προφανώς η πολιτική κούραση που τον έχει καταβάλει δεν του επιτρέπει να θυμάται τις δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν ο λαός τον εκλέξει δήμαρχο. Στις 21 Μαΐου 2014, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2014, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Μεγαρικός Τύπος” δήλωσε επακριβώς: “δεν θέλουμε να κάνουμε καριέρα στην πολιτική. Μας αρκεί μία θητεία και τώρα μάλιστα που είναι πέντε χρόνια”. Η δήλωση αξιολογήθηκε ως σημαντική από την εφημερίδα και αναγράφεται και δεύτερη φορά με έντονα γράμματα.
Πρόκειται για ντοκουμέντο που γκρεμίζει την πολιτική αξιοπιστία του κ. Σταμούλη ο οποίος τεκμηριωμένα εξαπάτησε το λαό θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου στις αυριανές εκλογές.
Μα προφανώς δεν έφταναν τα 5 χρόνια για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του πέρασμα από τη θέση αυτή, αφού έπονται σκουπίδια, βωξίτες και ποιος ξέρει τι άλλο κρύβεται πίσω από τις επαφές και τα ταξίδια του κ. Σταμούλη.

Οι πολίτες πρέπει να δώσουν ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που απογυμνώνουν και θανατώνουν την περιοχή μας, φέροντας τη μία μετά την άλλη ρυπογόνες και βλαβερές δραστηριότητες, βαφτίζοντας τις έργα Εθνικής σημασίας και έργα υποδομής.
Ήρθε η ώρα την Κυριακή 26 Μαΐου ο λαός με την ψήφο του να στείλει χωρίς δισταγμό σπίτι του αυτόν που με τις πολιτικές ενέργειες του ή με την αδράνεια του δεν δείχνει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.
Αυτόν τον Δήμαρχο αξίζουμε; Αυτόν που συναινεί στην καταστροφή της περιοχής μας;»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button