Συγχαρητήρια Κλεάνθη Βαρελά για την άνοδο της ΝΕΜ στη Β’ Εθνική

Η θριαμβευτική πορεία της ΝΕΜ τα τελευταία χρόνια εγκωμιάζεται από όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι μόνο.

Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες μοιράζουν συνεχώς αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας σε όλους μας. Η πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλου ΕΣΚΑΝΑ και η άνοδος στη Β’ εθνική κατηγορία αποδεικνύουν αμφότερα την εκπληκτική πορεία ενός συλλόγου που λειτουργεί υποδειγματικά και υπόσχεται και άλλες μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις.

Ως παίκτης τίμησα τη βαριά φανέλα της ΝΕΜ με την ενεργό αγωνιστική μου δράση και νιώθω διπλά υπερήφανος που η ομάδα κατακτά τον έναν στόχο μετά τον άλλον. Ως διατελέσαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου από τη θέση του αντιπροέδρου τα τελευταία χρόνια και ειδικά την περίοδο που ξεκίνησαν να καταγράφονται μεγάλες διακρίσεις, θεωρώ ότι συνέβαλα στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου. Το παρόν διοικητικό συμβούλιο έχει στις πλάτες του ένα μεγάλο φορτίο που είμαι βέβαιος ότι θα διαχειριστεί με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως η ΝΕΜ.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην προπονητική ομάδα και στους παίκτες καλές επιτυχίες στα σαλόνια της Β’ εθνικής κατηγορίας και κάθε στόχος που έχει τεθεί να υλοποιηθεί ώστε να προσφέρει χαρά και υπερηφάνεια σε όλους μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button