Κλ. Βαρελάς: «Ο αγώνας και η επαγρύπνηση πρέπει να είναι διαρκής από όλους μας»

Παρών στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ήταν ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», Κλεάνθης Βαρελάς, σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου.

Η Ιερά Σύνοδος, ύστερα από εισήγηση του Αρχιεπισκόπου, αποφάσισε ομόφωνα να μη νοικιάσει τις εγκαταστάσεις του χώρου της πρώην 75 ΜΕ, οι οποίες ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος, στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών.

Έπειτα από τη συνάντηση, ο κ. Βαρελάς δήλωσε:

«Μία μεγάλη μάχη δόθηκε από όλους και κερδήθηκε!Η δομή μεταναστών που ήταν να δημιουργηθεί στην Νέα Πέραμο σε ιδιοκτησία της εκκλησίας της Ελλάδος σταματά οριστικά.Μετά από πρόταση του Αρχιεπισκόπου κ.κ Ιερώνυμου η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε την μη μίσθωση του ακινήτου.
Ο αγώνας και η επαγρύπνηση πρέπει να είναι διαρκής από όλους μας.Η περιοχή έχει αρκετά προβλήματα και πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση που είναι αυτή της ανάπτυξης.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους πολίτες που αγωνίστηκαν ενάντια στην υποβάθμιση και σε όλους όσους συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή μάχη!»

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button