Λαχειοφόρος Αγορά για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων, που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Για να ανταπεξέλθει όμως στα πρωτόγνωρα αυτά δεδομένα χρειάστηκε να αναπτυχθούν νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς, ώστε να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι πόροι και να καλυφθούν οι αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας, στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει και ο δήμος Μεγαρέων και προφανώς συνιστάται στους πολίτες να συμμετάσχουν στη λαχειοφόρο αναρτώντας την σχετική αφίσα στην ιστοσελίδα του Δήμου (Megara.gr) και προωθώντας το σχετικό μήνυμα σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και τα social media.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στην τηλεφωνική σύνδεση 11040.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!

Είναι γνωστό σε κάθε περίπτωση ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Πολλές από αυτές, καλύπτονται χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των πολιτών, που με κάθε πρόσφορο τρόπο βρίσκονται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button