Ισόπεδη διάβαση γεφυράκι

Η διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων με μεγάλη ικανοποίηση εγκαινίασε ακόμα ένα έργο πνοής για το Δήμο. Το Σάββατο 29-06-2013 εγκαινιάστηκε η ισόπεδη διάβαση της παλαιάς εθνικής οδού, στη θέση «Γεφυράκι», με την οποία εκτρέπεται η κυκλοφορία μακριά από το κέντρο της πόλης της Νέας Περάμου.

Το έργο το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία  από τις 27/6, θα αποσυμφορήσει τη Νέα Πέραμο από το τεράστιο χρόνιο πρόβλημα που προκαλούσε η διέλευση των βαρέων οχημάτων.

Ως τώρα η μοναδική επιλογή για τα βαρέα οχήματα, οι οδηγοί των οποίων ήθελαν να αποφύγουν την εθνική οδό, ήταν η διέλευση τους μέσα από την Νέα Πέραμο.

Με τον ανισόπεδο κόμβο τα φορτηγά ακολουθούν υποχρεωτική πορεία προς τον παράδρομο της νέας εθνικής οδού κατευθυνόμενα προς τον κόμβο Καρδατά, ενώ την ίδια πορεία δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσουν και μικρότερα οχήματα τα οποία θέλουν να αποφύγουν την διέλευση από το κέντρο της πόλης.

Το έργο, το οποίο αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της διοίκησης,  κατασκευάστηκε σε 4 μήνες και εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό που υλοποιείται για τη διεύρυνση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της Νέας Περάμου, αφού έρχεται σε συνέχεια της ανακαίνισης του Πολιτιστικού Κέντρου της περιοχής, του εκσυγχρονισμού των παιδικών χαρών, της αντικατάστασης του παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου και φυσικά της κατασκευής της αποχέτευσης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button