Η Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων-Νέας Περάμου για τη μεταφορά έδρας του Πρωτοδικείου Πειραιώς

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Δημ. Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων – Νέας Περάμου της Νέας Δημοκρατίας:

Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει συζήτηση για το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με ανοιχτή διαβούλευση έως τις 18 Απριλίου, για τον ορισμό της πόλης των Μεγάρων, ως Περιφερειακής έδρας του Πρωτοδικείου Πειραιώς.

Η ΔΗΜ. Τ.Ο Μεγάρων – Νέας Περάμου, από την πρώτη στιγμή που ετέθη το θέμα, παρακολουθούμε, ενημερωνόμαστε και συμμετέχουμε με όποιες ενέργειες και μέχρι εκεί που μπορούμε, κοινοποιώντας παράλληλα την θέση μας, σε όλες τις αρμόδιες κομματικές και κυβερνητικές αρχές, αλλά και στο γραφείο Πρωθυπουργού, με σκοπό την καλύτερη λύση για τον τόπο μας.

Κατόπιν αυτών είναι προφανές πως στηρίζουμε απολύτως τον κυβερνητικό σχεδιασμό, που ορίζει την πόλη μας Περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Πειραιώς, στο πλαίσιο της πολιτικής της Κυβέρνησης για βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, αλλά και για την πάταξη κάθε χωρικής και ενδοπεριφερειακής ανισότητας, που τόσο έντονα έχει βιώσει η Πόλη μας. Τα Μέγαρα είναι τόπος ιστορικός και αξίζουν κάτι καλύτερο.

Σε έναν κόσμο ψηφιακό, που όλο και αναπτύσσεται, επιχειρήματα όπως δεν θα μπορούν πολίτες και Δικηγόροι να μεταβούν στην πόλη των Μεγάρων, όχι απλά δεν ευσταθούν, αλλά προσβάλουν και την νοημοσύνη. Ελπίζουμε πως στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική, που εκφράζεται μέσα από το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης και όχι ο παραλογισμός.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Κάρκας

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνος Θεοδωράκης

Το Δ.Σ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button