Συνάντηση Γ. Κώτσηρα με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για θέματα αρμοδιότητάς του και για ζητήματα που σχετίζονται με τη Δυτική Αττική

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μαξίμου, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Ο κ. Κώτσηρας ενημέρωσε λεπτομερώς τον Πρωθυπουργό για τα θέματα αρμοδιότητάς του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση και για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Κώτσηρας ανέφερε σε δήλωσή του:
«Είχα την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να συζητήσουμε θέματα της αρμοδιότητάς μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και τα έργα που υλοποιούνται την τελευταία τετραετία στη Δυτική Αττική.

Ο Πρωθυπουργός έχει επιβεβαιώσει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας, μέσω των σημαντικών έργων που αφήνουν ένα αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα στη Δυτική Αττική.
Η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν θέσει καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας τη Δυτική Αττική στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα στις ανάγκες κάθε συμπολίτη μας!
Καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button