Η Χρύσα Γκοσδή συμμετέχει στο Youth Elected Politicians Community

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη στο facebook, η Χρύσα Γκοσδή, πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Μεγάρων, επελέγη να είναι ένα από τα 10 άτομα, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο «Youth Elected Politicians Community» (Κοινότητα Νέων Εκλεγμένων Πολιτικών) με στόχο την ένωση των κοινοτήτων της Ευρώπης.

Η κ. Γκοσδή δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα “Ενημέρωση”: “Στόχος μου είναι μέσα από την συγκεκριμένη κοινότητα να λάβω ιδέες και τακτικές για την βέλτιστη επίλυση θεμάτων και αντιμετώπιση προκλήσεων που προκύπτουν στο δήμο μας. Όντας μια από τους ελάχιστους εκπροσώπους της χώρας μας στόχος μου είναι να συνεργαστώ με τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας πολιτικούς που συμμετέχουν στην εν λόγω κοινότητα και να μεταλαμπαδεύσω στο δήμο και σε όποιον άλλο επιθυμεί πρακτικές διαχείρισης καταστάσεων και πιθανώς κρίσεων από την οπτική γωνία άλλων λαών.

Επιπλέον, σκοπεύω να καταστήσω γνωστό στην Κοινότητα και κατ’ επέκταση στις πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ιστορία της πόλης μας καθώς πολλές μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις αποτελούν αποικία της αρχαίας Μεγαρίδος, όπως η Σικελία. Ταυτόχρονα, επιθυμώ να προσεγγίσω διάφορα κοινωνικά θέματα της «εποχής του κορωνοϊού», μερικά εξ αυτών ο αθλητισμός, η παχυσαρκία, η βία κτλπ”

Παρόμοια άρθρα

Back to top button