Γρηγόρης Σταμούλης: Τώρα είναι η ώρα ευθύνης για το συλλογικό καλό

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης το πρωϊ της Δευτέρας μετά τις εκλογές προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου η χθεσινή μέρα. Όχι για την μεγάλη νίκη, που πετύχαμε. Την χθεσινή μέρα θα την θυμάμαι για πάντα, για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησα κοντά σας, σε όποιο δρόμο κι αν περπάτησα, όποιο σχολείο και αν επισκέφθηκα.

Αγαπητοί συνδημότες μου, η αγάπη σας και η στήριξή σας δίνει σε μένα και τους συνεργάτες μου το κουράγιο, να πορευθούμε με δύναμη και αποφασιστικότητα στη νέα μας θητεία.

Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς και τυμπανοκρουσίες. Αυτά τελείωσαν χθες βράδυ αμέσως μετά την ανακοίνωση του τελικού νικηφόρου αποτελέσματος. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για το συλλογικό καλό, πέρα και πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία. Είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς όχι για τους λίγους, ούτε για τους πολλούς αλλά για ΟΛΟΥΣ. Είναι η ώρα της συμμετοχής και της καθολικής προσφοράς για να φτιάξουμε το Δήμο που θέλουμε για μας, αλλά κυρίως για τη νέα γενιά.

Με αυτές τις σκέψεις, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την συγκλονιστική σας παρουσία και να σας υποσχεθώ ότι θα τιμήσω με εντιμότητα και συνέπεια, το νέο «συμβόλαιο εμπιστοσύνης» που υπογράψαμε χθες μεταξύ μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button