«Καλή επιτυχία» από το Δήμαρχο Μεγαρέων στους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις

Καλή επιτυχία, σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και της Κινέττας, που την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, ξεκινούν την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχεται ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Αγαπητά μου παιδιά, με την άριστη προετοιμασία των καθηγητών σας και την κοπιώδη και ουσιαστική συμπαράσταση των γονιών ξεκινάτε την Παρασκευή μία σημαντική προσπάθεια.
Σας εύχομαι να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και πίστη στην επιτυχία, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας στη ζωή, που είναι ένας δρόμος με δοκιμασίες, ευκαιρίες κι εξετάσεις.
Με ηρεμία στην ψυχή, αυτοκυριαρχία, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, προσέλθετε στα εξεταστικά κέντρα με τη σκέψη ότι σας συνοδεύουν οι ευχές όλων μας.
Αυτές οι εξετάσεις είναι μία στιγμή στη διαρκή προσπάθειά σας για τη γνώση και η γνώση είναι δύναμη κι ένας αγώνας που δεν σταματάει ποτέ.
Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται με πίστη και προσήλωση στον τελικό στόχο, με υπομονή, πείσμα και επιμονή μέχρι την τελευταία στιγμή.
Διαγωνιστείτε με αυτοπεποίθηση και διεκδικείστε  το μέλλον, που σας ανήκει.
«Καλή δύναμη και αντοχή» σε όλες και σε όλους και η ευχή μου καλή επιτυχία από καρδιάς, θα ήθελα να συνοδεύει τις προσδοκίες  σας για την τελική δικαίωση και ανταμοιβή κόπων, θυσιών και προσπαθειών στον προσωπικό σας αγώνα για την εισαγωγή σας στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button