ΑΔΗΚ: Θα συνεχίσουμε στο πλευρό του λαού με σκοπό την υπεράσπιση των αιτημάτων του

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Μεγάρων – Νέας Περάμου:

Ο επικεφαλής και τα στελέχη της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Μεγάρων – Νέας Περάμου, ευχαριστούμε τους συμπολίτες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, όσο και αυτούς που μας εκδήλωσαν τη συμπάθεια τους, αλλά δεν την εξέφρασαν στην κάλπη.

Δώσαμε έναν εξαρχής δύσκολο και άνισο αγώνα όντας νεόκοπος συνδυασμός, βγαλμένος μέσα από τα τοπικά κινήματα, απέναντι σε «μεγαθήρια» της τοπικής πολιτικής σκηνής. Αγώνα χωρίς πολλά επικοινωνιακά μέσα, με πενιχρότατα οικονομικά, αλλά αγώνα τίμιο και ηθικό που προέτασε τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα παρά τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Δεν στάθηκε δυνατό να μπορέσουμε να πείσουμε τον αριθμό των ψηφοφόρων που θα επέτρεπε την εκπροσώπηση της παράταξης μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Ο κυρίαρχος λαός έτσι έκρινε κι έτσι είναι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πάψουμε να παλεύουμε για τα υπαρκτά προβλήματα της πόλης,πως θα αφήσουμε το λαό μόνο του με τα προβλήματα του.

Η Α.ΔΗ.Κ. και τα στελέχη της δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο πλευρό της κοινωνίας, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να παλεύουμε για τη λύση τους,να παρεμβαίνουμε στις συνεδριάσεις του αιρετού οργάνου του Δήμου ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες,όπως μας δίνει το δικαίωμα ο νόμος.

Όσον αφορά την ετυμηγορία της επόμενης Κυριακής, ας εκλεγεί αυτός που ο μεγαρικός λαός θα κρίνει καταλληλότερο και, το κυριότερο, ας γίνει αυτό σε κλίμα πολιτισμού κι αυτοσυγκράτησης χωρίς προσωπικές επιθέσεις, εκβιασμούς και κάλπικες υποσχέσεις. Ας βάλουν οι μονομάχοι μπρος τα προβλήματα της κοινωνίας και το πως θα τα λύσουν κι ας σταματήσουν να παίζουν με τις ελπίδες και την αξιοπρέπεια ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν!

Είμαστε και θα είμαστε εδώ,στο πλευρό του λαού.Θα παλέψουμε μαζί του για λύση στα προβλήματα του και…θα μας βρουν μπροστά τους αυτοί που θέλουν να υποβαθμίσουν περισσότερο τον τόπο!

Εμείς τώρα ξεκινάμε!
Αγώνας διαρκής μέχρι την τελική δικαίωση!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button