Βράβευση διακριθέντων μαθητών του Δήμου Μεγαρέων

Ο Δήμος Μεγαρέων δια της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Ηρόδωρος την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων, για 2η συνεχή χρονιά, βράβευσε τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων του Δήμου, οι οποίοι διακρίθηκαν σε οποιοδήποτε μάθημα ή άθλημα σε Πανελλαδικό ή Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Βραβεύθηκαν όλες και όλοι αυτοί που κατάφεραν να ξεχωρίσουν όχι μόνο με τις επιδόσεις τους, αλλά και με το ήθος τους και να γίνουν κοινωνοί αξιών με την συμπεριφορά τους, αξίες που τιμούν τον άνθρωπο, προάγουν την κοινωνία και γίνονται πρότυπα για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες.

 

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι προπονητές τους ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης, αλλά και οι γονείς τους, που βρίσκονται διαρκώς δίπλα τους, ώστε να καταφέρουν να διακριθούν.

 

Επιπλέον, έλαβε χώρα και μία ξεχωριστή βράβευση, αυτή των μαθητών που διακρίθηκαν στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης & Διηγήματος που προκήρυξε ο Δήμος μας κατά το σχολικό έτος 2015-2016 μέσω του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

 

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Αργειτάκη Ξένια, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Γ΄ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, η οποία τιμήθηκε στο Ετήσιο Γκαλά της Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) στο Μονακό στις 2 Δεκεμβρίου 2016 με το ειδικό βραβείο «Γυναίκα στον αθλητισμό» σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της για την ανάπτυξη, την ενθάρρυνση και την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών και των κοριτσιών σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος του στίβου. Η ομιλία της κας Αργειτάκη με τίτλο «Αθλητισμός, Παιδί & Γονείς», η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού, εστίασε στη σημασία του αθλητισμού στη ζωή των παιδιών και το ρόλο που μπορεί να παίξει στην κοινωνικοποίησή  τους την εποχή της τεχνολογικής προόδου.

 

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του MegaraTv:

 

Για εκτυπώσεις φωτογραφιών επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22960 29863 ή περάστε από τα γραφεία μας στην οδό Δημοσθένους 26, καθημερινά 10:00 – 16:00.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button