Γρ. Σταμούλης: «Απομένει η έγκριση από τη διεύθυνση δασών για την κατασκευή του αγωγού νερού στην Κινέτα»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απαλλοτρίωσης του οικοπέδου στην Κινέτα, όπου θα χτιστεί η δεξαμενή, στην οποία θα καταλήγει ο αγωγός νερού της ΕΥΔΑΠ.
Απομένει η έγκριση από τη διεύθυνση δασών, για να υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο και να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου για τη μεταφορά του νερού της ΕΥΔΑΠ στην Κινέτα.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Στην τελική φάση πλέον βρίσκεται η υπόθεση της υδροδότησης της Κινέττας, ένα έργο δεκαετιών που επιτέλους φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να ξεκινήσει το έργο και να ολοκληρωθεί.

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετούς μήνες είχαν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και το έργο μπλοκάρισε εξαιτίας του γεγονότος της καταστρεπτικής πυρκαγιάς στην Κινέττα και ειδικά στην περιοχή που επρόκειτο να κατασκευαστεί η κεντρική δεξαμενή υδροδότησης της περιοχής η οποία χαρακτηρίστηκε ως αναδασωτέα και δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσει οποιαδήποτε εργασία.
Το έργο αυτό φαίνεται ότι ξεμπλοκάρει και σύντομα θα αρχίσει το μεγάλο αυτό έργο που θα βοηθήσει να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων της Κινέττας.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απαλλοτρίωσης του οικοπέδου στην Κινέττα, όπου θα χτιστεί η δεξαμενή, στην οποία θα καταλήγει ο αγωγός νερού της ΕΥΔΑΠ. Απομένει η έγκριση από τη διεύθυνση δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για να υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο και να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου για τη μεταφορά του νερού της ΕΥΔΑΠ στην Κινέττα.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button