Νίκη του Μεγαρικού επί του Σκορπιού Φυλής με 1 – 4

Συνέχεια των νικών για την ομάδα μας, που στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος την Κυριακή 6/10/2019 με τον Σκορπιό Φυλής στο γήπεδο του Πανοράματος, απέσπασε το διπλό μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Μεγαρικός κατάφερε να επιβληθεί του πολύ καλού Σκορπιού Φυλής, και στο 25’ με τον Στεφανίδη κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, έπειτα από ανατροπή και πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 39’ μετά από μία πολύ όμορφη ενέργεια του Στεφανίδη πέτυχε και το δεύτερο γκολ, όπου με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γ. Χατζή εμφανώς με άλλον αέρα, πέτυχαν το τρίτο του γκολ με τον Σερταρίδη στο 59’. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν το μοναδικό τους γκολ στο 89’ με τον Μαρπίνη και σαν απάντηση ένα λεπτό αργότερα στο 90’ ο Στεφανίδης έκανε το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Τράλος, Σκαμαντζούρας, Αυγουστής (46’ Δημητρόπουλος), Μπήκας, Κίτσας (63’ Μαυριδης), Κολέτσι (63’ Μαρπίνης), Κάσσος Λέλος, Παγώνης, Γκούμας(59’ Νταλάνη)

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Μητρόπουλος (80’ Κουτσουμπής), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκςαλάκης, Βασιλειάδης, Στέφας(69’Πετρόπουλος), Στεφανίδης, Σερταρίδης (69’ Άλκος) Κουδφής (75’ Καλιπέτσης), Σάκοβ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button