Γιώργος Μπερδελής στην Κινέτα: «Σας δίνω μια υπόσχεση. Να είμαι δίπλα σας»

Στην Κινέτα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Γιώργος Μπερδελής, επικεφαλής του συνδυασμού «Τώρα».

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Οι κάτοικοι της Κινέτας με θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Κυριακή 19 Μαΐου τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Μπερδελή σε μια εκδήλωση όπου με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πολιτικό ήθος δεσμεύτηκε για την επόμενη μέρα όταν αναλάβει την δημαρχία. «Θα ήταν εύκολο να αρχίσω να υπόσχομαι κι εγώ τα πάντα και έπειτα να μην ασχολούμαι καθόλου. Δεν θα το κάνω. Να ξέρετε όμως πως μαζί θα διεκδικήσουμε σημαντικά έργα για την περιοχή και συλλογικά θα δουλέψουμε για την καθημερινότητα. Για την αστυνόμευση και ασφάλεια, την καθαριότητα, την δημοτική συγκοινωνία, τις διανοίξεις, τη δημιουργία ΚΕΠ, την απομάκρυνση των χωματερών που έχουν δημιουργηθεί στην Κινέτα, την εφαρμογή σχεδίου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, την έγκριση του Γ.Π.Σ..

Ο Γιώργος Μπερδελής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και 35 χρόνια οπότε έχει ιδιαίτερους δεσμούς, και συνέχισε  απαριθμώντας μια σειρά έργων για την Κινέτα που έκανε κατά την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος, καθώς και ότι όταν έληξε η θητεία του, είχε παραδώσει μελέτες προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ που αφορούσαν την εφαρμογή του σχεδίου της Κινέτας και οι οποίες από το 2010 έχουν μείνει στα συρτάρια. Μίλησε για την στενή συνεργασία που είχε με όλους τους προέδρους «τους φίλους του» όπως έλεγε. Έκλεισε λέγοντας: «Σας δίνω μια υπόσχεση. Να είμαι δίπλα σας. Αν με τιμήσετε να είστε βέβαιοι ότι θα την τιμήσω».

Την εκδήλωση προλόγισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ασπασία Δαλάκα η οποία στην ομιλία της μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Κινέτα δικαιούται ισονομία, ισοπολιτεία και ισόρροπη ανάπτυξη με τις άλλες περιοχές του δήμου μας. Να σκύψουμε με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι ευκαιριακά στα προβλήματά της και να αναδείξουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Ψηφίζουμε «Τώρα» και Γιώργο Μπερδελή για να φτιάξουμε την Κινέτα που ονειρευόμαστε. Την Κινέττα που μας αξίζει.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button