Γ. Κώτσηρας: Συνάντηση με τον Υφ. Αθλητισμού για βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Δ. Αττικής

Γ. Κώτσηρας: Συνάντηση με τον Υφ. Αθλητισμού για βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Δ. Αττικής

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Δελτίο τύπου του βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Κώτσηρα σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Δυτικής Αττικής.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και συζήτησαν για έργα και δράσεις που θα αναβαθμίσουν το αθλητικό περιβάλλον της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής ενημερώθηκε από τον Υφυπουργό για την πορεία των έργων του ΠΔΕ, όπως την αντικατάσταση πλαστικού τάπητα βοηθητικού γηπέδου στο Δήμο Ελευσίνας, την κατασκευή αθλητικού δαπέδου στον αύλειο χώρο στο Γυμνάσιο Περάμου στο Δήμο Μεγαρέων, καθώς και για την κατασκευή γηπέδων 5×5 στις ΔΕ Άνω Λιοσίων και Φυλής του Δήμου Φυλής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν στη δυνατότητα διοργάνωσης δράσεων στη Δυτική Αττική στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε αθλητικά», όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού, και σε περαιτέρω ενέργειες που θα ενισχύσουν τις αθλητικές υποδομές της περιοχής στο μέλλον.

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Ο αθλητισμός είναι βασικό συστατικό για την ευημερία των κοινωνιών και την υγιή διαβίωση των πολιτών. Οφείλει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας η στήριξη των πρωτοβουλιών που συνδράμουν στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.»

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts