Γ. Μπερδελής: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου

Θερμές ευχές στους επιτυχόντες νέους και τις νέες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους της ζωής των, ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών.

Οι φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.

Εύχομαι να πετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους, ώστε στο μέλλον να μετουσιωθούν σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον των πόλεων μας αλλά και της χώρας μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι των μαθητών.

Για όσους μαθητές δεν είχαν την τύχη να εισαχθούν σε κάποια σχολή, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά με ψυχραιμία και χωρίς άγχος.

Θεωρώ πως δεν πρέπει να απογοητεύονται, αφού η επιτυχία στις εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο και δεν κρίνει οριστικά την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button