Άγγελος Μακρυγιάννης: Δώστε μας δύναμη να μπορέσουμε να αλλάξουμε τις «Όμορφες Πόλεις» μας

Μήνυμα Νίκης και Ελπίδας από τον συνδυασμό Όμορφες Πόλεις!

Είμαστε στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρω των δημοτικών και τοπικών εκλογών. Όλες οι δημοτικές παρατάξεις έτοιμες για την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 26 Μαΐου. Έτοιμες οι ομάδες για την μάχη σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Κινέτα.  Η κούραση μεγάλη αλλά όλοι μας κρατάμε δυνάμεις για την επομένη των εκλογών. Μια επόμενη μέρα που με τη βοήθεια του Θεού όλοι μπορούν να είναι διεκδικητές για μία θέση στο δεύτερο γύρω στις 2 Ιουνίου.

>Οι Όμορφες Πόλεις μέσα στο χάρτη των δημοτικών συνδυασμών διεκδικούν να φέρουν την ελπίδα και την ανάπτυξη στο παραμελημένο δήμο μας.  Μετά από έναν μεγάλο κύκλο επαφών και συναντήσεων με την πλειοψηφία των φορέων και των συλλόγων έχουμε να καταθέσουμε πραγματικές και ρεαλιστικές προτάσεις για την πρόοδο και την ευημερία των πόλεών μας.  Με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Κάθε ψήφος στον συνδυασμό  Όμορφες Πόλεις είναι και ένα μικρό λιθαράκι στο νέο και άφθαρτο που έρχεται να απαλλάξει το τόπο μας από την μιζέρια και απογοήτευση, βάζοντας μας στην νέα εποχή που σε όλους μας αξίζει. Κάθε ψήφος στις Όμορφες Πόλεις είναι και μια σταγόνα νερού στο λουλούδι που πάει να ξεραθεί αλλά πρέπει να μείνει ζωντανό.  Κάθε ψήφος στον νέο μας συνδυασμό είναι μία νίκη στο χθες της ύφεσης που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις.

Εμείς έχοντας το βλέμμα μας στο αύριο θέλουμε να κλείσουμε την κακή παρένθεση του χθες ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την επόμενη γενιά που έρχεται.  Μία γενιά μορφωμένη, πολιτισμένη, αλλά αδικημένη από την κρίση και από τις κακές επιλογές των προηγούμενων γενεών. Χρωστάμε σε αυτά τα νέα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον που η τοπική μας αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Σε εμάς η δημοκρατία, ο σεβασμός στην άλλη άποψη και στον συνάνθρωπο μας, η σύνθεση δυνάμεων, ο πολιτισμός, η τήρηση των νόμων είναι οι βασικές αξίες που έχουμε με τις οποίες θα διοικήσουμε των δήμο μας.  Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο κάθε ψήφος στις όμορφες Πόλεις είναι μια νίκη στην ελπίδα και το αύριο αυτού του τόπου. Ένα αύριο καλύτερο, ομορφότερο και καθαρότερο που τόσο έχουμε ανάγκη. Ένα αύριο με τάξη και κανόνες που θα ισχύουν για όλες και όλους χωρίς εξαιρέσεις.  Ένα αύριο με ελπίδα για τους νέους μας αλλά και για τους μεγαλύτερους που έμαθαν να ζουν στη μετριότητα.

Μεγαρίτες & Μεγαρίτισες, Νέο-Περαμιώτες & Νέο-Περαμιώτισσες, Κινετιώτες & Κινετιώτισες τώρα είναι η ώρα που εσείς αποφασίζετε για το μέλλον του τόπου μας. Στα χέρια σας βρίσκεται η νίκη της ελπίδας και της ανάπτυξης ή το δοκιμασμένο χθες. Στα χέρια σας είναι το εάν θα μπούμε στη ευημερία ή θα μείνουμε πίσω θεατές. Στα χέρια σας είναι να μας δώσετε τη δύναμη να μπορέσουμε να αλλάξουμε τις Όμορφες Πόλεις μας!

Σας ευχαριστώ,

Άγγελος Μακρυγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος
«Όμορφες Πόλεις»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button