Γιάννης Μαρινάκης: Σε τι ήταν χρήσιμος ο κ. Σταμούλης στα 4 χρόνια της θητείας που διάγει;

Η Χρήσιμη…Υποψηφιότητα το κ Σταμούλη

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Σταμούλης παραχώρησε συνέντευξη σε έγκριτη τοπική εφημερίδα και ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Μετά από μια θητεία που θα μείνει αξέχαστη στους δημότες για την ανάπτυξη και την πρόοδο που επήλθε, ο κ. Σταμούλης πιστεύει ότι στην ηλικία των 68 ετών μπορεί ακόμα να είναι χρήσιμος για το Δήμο και να προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες με αυτές που πρόσφερε μέχρι σήμερα, ώστε στο τέλος της επόμενης τετραετίας , το 2023 στην ηλικία των 72 ετών να έχει ολοκληρώσει τη χρησιμότητα του.
Αλήθεια σε τι ήταν χρήσιμος ο κ. Σταμούλης στα 4 χρόνια της θητείας που διάγει;
Στην ολοκλήρωση των έργων της διοίκησης μας, τα οποία ακόμα εκτελούνται;
Στο δημοτικό Γηροκομείο, το οποίο δεν κατάφερε να το λειτουργήσει;
Στην υπογραφή του ΓΠΣ, το οποίο ο ίδιος μπλοκάρισε στην αρχή της θητείας του και επί 4 χρόνια αγνοείται η τύχη του;
Στην κατασκευή του πεζόδρομου νοτίως της Σχολής Πυροβολικού, τον οποίο μετά από 4 χρόνια κοροϊδίας μετέτρεψε σε τοποθέτηση μπαρών;
Στην χαριστική εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων, η οποία εξελίχθηκε σε σκάνδαλο και ζημίωσε το Δήμο;
Στο έργο της ύδρευσης της Κινέττας, το οποίο ενώ ήταν έτοιμο για δημοπράτηση χάθηκε μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας και ΕΥΔΑΠ;
Στις ατελείωτες χωματερές που έχουν δημιουργηθεί και τις πυρκαγιές που προκλήθηκαν από αυτές επί διοικήσεως του και έχουν μολύνει απίστευτα το περιβάλλον;
Στην κύρωση της απόφασης του ΣτΕ περί εγκατάστασης του αγκυροβολίου στον κόλπο των Μεγάρων, όπου εκεί ως θεσμικός εκπρόσωπος του Δήμου δεν ασχολήθηκε καθόλου τα 4 χρόνια της θητείας του έλαμψε δια της απουσίας του;
Στην εκδίκαση της υπόθσης διεκδίκησης του λιμένα της Νέας Περάμου, όπου επίσης έλαμψε δια της απουσίας του;
Στις φονικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017, όπου έχουν περάσει 7 ολόκληροι μήνες και δεν έχουν αποδοθεί ούτε οι αποζημιώσεις; Μάλλον θα περίμενε τις νέες πλημμύρες της 27ης Ιουνίου 2018για να φανεί περισσότερο χρήσιμος.
Στην απόφαση που πήρε για επιδότηση ενοικίου στους Ρομά των παραπηγμάτων του Βλυχού, έτσι ώστε σήμερα να κατοικούν ανάμεσα μας; Δυστυχώς πολύ σύντομα επαληθευθήκαμε, όταν λέγαμε ότι η ροή των Ρομά στα σπίτια αυτά θα είναι ανεξέλεγκτη. Στην οδό Σολομού καθημερινά  μπαίνουν και βγαίνουν από το ενοικιαζόμενο σπίτι από 10 έως 20 άτομα, αγνώστου προελεύσεως.
Στην απόκρυψη από τους δημότες του τεράστιου θέματος της προσαιγειάλωσης του γιγαντιαίου και καρκινογόνου καλωδίου των 500 κιλοβόλτ στον Αη Νικόλα και εν συνεχεία την υπόγεια διέλευση του εντός των διοικητικών ορίων του δήμου μας;
Οι παραπάνω αναφορές είναι μερικές από αυτές που υποδηλώνουν τη…χρησιμότητα του κ. Σταμούλη.
Ο κ. Σταμούλης «έκαψε το χαρτί» του στην τετραετία που πέρασε, παρουσιάζοντας μηδενικό έργο, παραπλάνηση, κοροϊδία και παραπληροφόρηση.
Εξαιτίας της ανικανότητας του ο τόπος γύρισε πολλά χρόνια πίσω και ο ίδιος δεν έχει να παρουσιάσει αφήγημα για την επόμενη τετραετία.
Χρησιμοποίησε τη λέξη «χρήσιμος» γιατί δεν υπάρχει έργο που να το ξεκίνησε τουλάχιστον για να πει ότι θέλει να το ολοκληρώσει.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ θα έπρεπε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 να είχε γίνει, ως όφειλε εκ του νόμου, η δημόσια συνεδρίαση απολογισμού πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς, αυτή δεν έγινε, απλούστατα γιατί δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα.
Για τους παραπάνω λόγους προσπαθεί να ανακαλύψει αφήγημα για τις επόμενες εκλογές πάνω στη συκοφαντία και τη λάσπη που εξακολουθεί να ρίχνει στους πολιτικούς αντιπάλους του.
Όμως η λάσπη αυτή κάποια στιγμή επιστρέφεται και o ίδιος απογυμνώνεται από τις εξελίξεις.
Η αποστροφή του κόσμου είναι πλέον έκδηλη προς τον κ. Σταμούλη.
Κι αν προσπαθεί, με τη βοήθεια των συντρόφων του από την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση, να παρουσιάσει κάτι την ύστατη στιγμή, με ασφαλτοστρώσεις, όταν επί 4 ολόκληρα χρόνια άφησε τους δρόμους στο έλεος τους και τα αυτοκίνητα των δημοτών να καταστραφούν, δεν μπορεί να γίνει πλέον πιστευτός. Γιατί απλούστατα ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.
Τόσο στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, όσο και στους οικισμούς η οργή ξεχειλίζει για τα ψέματα και την κοροϊδία προς τους δημότες.
Ο κ. Σταμούλης στην αμηχανία του να αιτιολογήσει τη νέα υποψηφιότητα του έμπλεξε τους όρους.
Αντί να πει τη λέξη «άχρηστος» είπε τη λέξη «χρήσιμος», την οποία ξέχασε να συμπληρώσει με ακόμα μια λέξη. Κάτι ξέχασε να βάλει μετά το «χρήσιμος»…
Κάτι είχε πει ο Σόϊμπλε…

Παρόμοια άρθρα

Back to top button