Ευκλείδης: 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Σάκης Κουβάς»

Ευκλείδης: 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Σάκης Κουβάς»

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Στην ιστορία πέρασε πλέον και το 5ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την επωνυμία ΄΄ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΣ 2018΄΄ που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Ευκλείδης Μεγάρων. Κατά γενική ομολογία μπορούμε να πούμε πως ήταν μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Η συμμετοχή 6 ομάδων και πάνω από 400 παιδιά, δεκάδων προπονητών, τεχνικών διευθυντών, σκάουτερς και συνοδών ομάδων που γέμισαν επί δύο ημέρες το στάδιο Μεγάρων, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. Όλοι μαζί συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ένα πραγματικά σπουδαίο αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.
Σημαντικό όμως είναι να αναφερθούμε και στους ανθρώπους αυτούς, που από το δικό τους πόστο ο καθένας, έδωσε την δυνατότητα της άρτιας διεξαγωγής της όλης οργάνωσης.
Το πρώτο και μεγαλύτερο Ευχαριστώ, θα πούμε στον μεγάλο άσσο των γηπέδων Σάκη Κουβά, ο οποίος με πολύ μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση μας εμπιστεύτηκε το όνομα του να κοσμήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την διοργάνωσή μας.
Στην επίσημη έναρξη του Τουρνουά μίλησε ο Σάκης Κουβάς ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, στην διαμόρφωση του ατόμου. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για μικρά παιδιά τα οποία δημιουργούν τον χαρακτήρα τους σε αυτές τις ηλικίες.
Ευχαριστίες οφείλουμε & στον, Δήμαρχο Μεγαρέων κο Σταμούλη Γρηγόριο, για την έμπρακτη στήριξή του στην διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το τουρνουά:

Εφημερίδα ΄΄ΑΠΟΨΗ΄΄ Μεγάρων & Δυτ. Αττικης
Copy Center- Ψηφιακές Εκτυπώσεις ‘’JOHNNY’S’’
Καράμπελας Κων/νος Οφθαλμίατρος

Σημαντική και η παρουσία των ιατρών – νοσηλευτών όπου ήταν εκεί για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες όταν χρειαστεί, καθώς και το ασθενοφόρο του δήμου που ήταν σε επιφυλακή και τις 2 ημέρες των αγώνων προς αποφυγήν κάποιου έκτακτου περιστατικού.
Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του σταδίου & των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου μας, που εξυπηρέτησαν κάθε ανάγκη που παρουσιάστηκε στη σωστή φιλοξενία των ομάδων και που ήταν πρόθυμοι να μας δώσουν λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημά μας.
Τέλος ευχαριστούμε κυρίως τα παιδιά, όλους τους γονείς τους, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους υπευθύνους των φιλοξενούμενων ομάδων, ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ, Α.Ε. ΖΕΦΥΡΙΟΥ, ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ, Α.Σ. ΠΥΡΙΧΕΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ και φυσικά τα δικά μας παιδιά του Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗ που συμμετείχαν σ’ αυτήν την γιορτή του ποδοσφαίρου στο 5ο Τουρνουά Ακαδημιών ΄΄ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΣ 2018’’ και γίναμε όλοι μαζί οικογένεια, με στόχο την διασκέδαση και την άθληση των παιδιών μας.
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε όλους στο 6ο τουρνουά “Σάκης Κουβάς – Μέγαρα 2019”.
Το τουρνουά είχε γνώμονα φέτος την χαρά και το παιχνίδι και όχι τον διαγωνισμό μεταξύ των παιδιών. Και ο στόχος επετεύχθη απόλυτα.

  • sakis_kouvas_tournoua_efkleidis_july_2018
  • efkleidis_tournoua_kouvas_karabelas_july_2018
  • efkleidis_tournoua_7_kouvas_july_2018
  • efkleidis_tournoua_6_kouvas_july_2018
  • efkleidis_tournoua_2_kouvas_july_2018
  • efkleidis_tournoua_1_kouvas_july_2018
  • efkleidis_tournoua_5_kouvas_july_2018
  • efkleidis_tournoua_4_kouvas_july_2018
  • efkleidis_tournoua_3_kouvas_july_2018
Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts