ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής: «Προπηλακισμοί και λεκτικές επιθέσεις στον Γιώργο Τσίπρα»

ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής: «Προπηλακισμοί και λεκτικές επιθέσεις στον Γιώργο Τσίπρα»

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο Βουλευτής Γ. Τσίπρας:

Οργανωμένη επίθεση ακροδεξιών δέχτηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής, Γιώργος Τσίπρας ο οποίος συμμετείχε κατόπιν πρόσκλησης, στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεγαρέων, που αφορούσε τη δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στη Νέα Πέραμο. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας, εφόσον ήταν ήδη γνωστή η έκρυθμη κατάσταση των συγκεντρωμένων.

Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν ο μοναδικός Βουλευτής, ο οποίος με αίσθημα ευθύνης και τιμώντας τον βουλευτικό του ρόλο ανταποκρίθηκε με τη συμμετοχή του, σε ένα τόσο μείζον ζήτημα για την τοπική κοινωνία. Στην τοποθέτησή του, αιτιολόγησε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο δημιουργίας δομής, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τους οργανωμένους τοπικούς φορείς και ούτε έχουν γίνει γνωστά τα κριτήρια επιλογής της συγκεκριμένης περιοχής, η οποία αποτελεί κομμάτι της πολύπαθης και επιβαρυμένης Δυτικής Αττικής.

Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές της Δυτικής Αττικής γνωρίζουν καλά τις πολιτικές ευθύνες των αδιαφανών αποφάσεων του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και κρύβονται φοβούμενοι να αντιμετωπίσουν κατάματα τον λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Είναι εγκλωβισμένοι στην καταφανή αδυναμία της κυβέρνησής τους να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση και της προπαγανδιστικής ρητορικής μίσους που χρησιμοποίησε προεκλογικά.

Η Νέα Δημοκρατία διακατεχόμενη από ακροδεξιές θέσεις μίσους και εθνοκαπηλείας ενεργοποιεί τα πιο επικίνδυνα και ρατσιστικά ένστικτα των ανθρώπων.

Καλούμε τους Βουλευτές της Δυτικής Αττικής και την Τοπική Οργάνωση Μεγάρων και Νέας Περάμου της Νέας Δημοκρατίας να καταδικάσουν απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts