Γ. Κώτσηρας: «Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η 24ωρη επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.»

Σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επαναλειτουργεί σε 24ωρη βάση 22 ημέρες το μήνα, εκτός δηλαδή των ημερών που θα εφημερεύει το Θριάσιο Νοσοκομείο. Ο βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κώτσηρας δήλωσε: «Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η 24ωρη επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων. Ο Μεγαρίτης πρέπει να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στο ευαίσθητο κομμάτι της πρωτοβάθμιας υγείας.»

Δείτε το δελτίο τύπου:

Από σήμερα τίθεται εκ νέου σε εφαρμογή η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, του οποίου η πλήρης δραστηριότητα είχε σταματήσει από τον Ιούνιο.

Ο κ. Κώτσηρας, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:
«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες όλων μας, επιλύεται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την ηγεσία της 2ης ΥΠΕ, ένα τεράστιο θέμα που απασχολεί μήνες την κοινωνία των Μεγάρων και την Δυτική Αττική.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς ήταν από τα βασικά θέματα που με απασχόλησαν από την πρώτη μέρα της κοινοβουλευτικής μου θητείας. Ο Μεγαρίτης πρέπει να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στο ευαίσθητο κομμάτι της Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Ευχαριστώ και προσωπικά την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας γιατί ανταποκρίθηκε στις ενέργειες και προτάσεις που υπέβαλα εξαρχής ώστε να λυθεί αυτό το μείζον ζήτημα.

Μπράβο σε όσους συνέβαλαν και καλή δύναμη στο προσωπικό.
Συνεχίζουμε.
»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button