Η πρώτη επίσημη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΟΛΕ για τα παιδιά

Μετά από πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ κ. Απόστολου Καμαρινάκη, ο ΟΛΕ ΑΕ διοργάνωσε για πρώτη φορά επίσημη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του και τα παιδιά των χρηστών του λιμένα.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ-εστιατόριο Acqua Mare, στη μαρίνα Καλυμπάκι Ελευσίνας, στις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Η γιορτή του ΟΛΕ ΑΕ πλαισιώθηκε από συναυλία με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελευσίνας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Χρήστου Μαρούγκα, που απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο γνωστές μελωδίες σε ρυθμούς swing.

Την τιμητική τους, βέβαια, είχαν οι μικροί μας φίλοι που απασχολήθηκαν δημιουργικά από επαγγελματίες παιδαγωγούς – διασκεδαστές. Τα παιδιά ζωγράφισαν και έγραψαν ευχές με βοηθούς την Αγιοβασιλίτσα και το Ξωτικό των Χριστουγέννων, γεύτηκαν νόστιμα εδέσματα και πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καμαρινάκης ευχήθηκε στους προσκεκλημένους χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία σημειώνοντας ότι η εκδήλωση του ΟΛΕ ΑΕ διοργανώθηκε με στόχο να δώσει χαρά στα παιδιά εν όψει των εορτών.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του ΟΛΕ ΑΕ κ. Γεώργιος Κουμπέτσος με ευχές για καλή χρονιά.

Την εορταστική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε χρόνια πολλά και συνεχάρη τη διοίκηση του ΟΛΕ ΑΕ για τη διοργάνωση γιορτής αφιερωμένης στα παιδιά. Ακόμη παραβρέθηκαν η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου Ελευσίνας κ.κ. Σεβασμία Άνθη – Γκιόκα και Ευάγγελος Ρόκας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Ελευσίνας και οι εταιρείες AEGEAN-Hellenic Environmental Center (H.E.C.), AntiPollution, Environmental Protection Engineering S.A., Χαράλαμπος Τσοκανής-Themeli Group, Spanopoulos-Group, ΤΙΤΑΝ ΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, Οινοποιία- Οξοποιία Τριποδάκης, Εκδόσεις Ψυχογιός και Acqua Mare-Τριαντάφυλλος Ιγνατιάδης.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΕ ΑΕ κ. Γεώργιος Κουμπέτσος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόστολος Καμαρινάκης και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της παιδικής γιορτής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button