ΦΕΑ – ΝΕΜ BC 77-71 στον μεταξύ τους φιλικό – Συμμετοχή στο τουρνουά Αισχύλεια 2022

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας ΝΕΜ BC, όπου στη συνέχεια αναφέρει.

Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Γιώργου Μάνταλου έκανε “στάση” στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι σε μια ομάδα που θα βρει μπροστά της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, τη ΦΕΑ. Η «φλόγα» είχε καλύτερο πρόσωπο μετά την ήττα από τον Έσπερο και έδειξε σημεία βελτίωσης σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού της, όμως δεν απέφυγε την 3η διαδοχική της ήττα.

Το τεχνικό επιτελείο για ακόμα μια φορά έβγαλε τα συμπεράσματα του τόσο για την εμφάνιση των παικτών όσο και για την πρόοδο σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Η δουλειά είναι μονόδρομος αλλά η βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι ορατή, όπως παραδέχτηκε ο Λευτέρης Τσαουσίδης, εκ των συνεργατών του coach Μάνταλου. Είχαμε μια καθαρή βελτίωση στο αμυντικό μας κομμάτι, κάτι που είναι και το ζητούμενό μας. Έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην άμυνα και σήμερα είχαμε καλύτερη εικόνα αλλά και μεγαλύτερη διάθεση.Νομίζω ότι θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και «υλικό» που πρέπει να προσθέσουμε στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

Η ΝΕΜ συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας, αυτή τη φορά πιο κοντά στο σπίτι της.

Το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιώτης Βογιατζής», η Νεανική Εστία Μεγαρίδος θα συμμετάσχει για ακόμα μια φορά στο τουρνουά ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2022 που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός. Πρώτο τζάμπολ την Παρασκευή 16/9 απέναντι στην Κόρινθο (18:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 16/09

18:00 ΝΕΜ – ΚΑΟΚ

20:00 Πανελευσινιακός – Ακαδημία Ελευσίνας

Σάββατο 17/09

18:00 Μικρός Τελικός

20:00 Μεγάλος τελικός

Παρόμοια άρθρα

Back to top button