Αποτελέσματα Αγωνιστικών Τμημάτων Σχολής ΝΕΜ [13-14/4]

Αποτελέσματα Αγωνιστικών Τμημάτων Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ:
Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Σάββατο 13/4

Μίνι:
ΑΜΦΙΑΛΗ – ΝΕΜ 23-66
Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι από τα γεννηθέντα 2006 αγόρια μας, που παρά τους πολλούς τραυματισμούς συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του coach Μπαστούνη.

Παγκορασίδες:
NEM – ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 54-57
Πραγματικό ντέρμπι και ήττα στις λεπτομέρειες για τα κορίτσια του coach Διολέτη που έχουν το μέλλον μπροστά τους καθώς στην ομάδα αγωνίζονται και μικρότερα κορίτσια.

Εφηβικό:
NEM- ΤΑΤΑΥΛΑ 65-67

Κυριακή 14/4

Προμίνι:
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – NEM 84-27
Βαριά ήττα για τους 07’ μας μέσα στην Ελευσίνα από τον τοπικό Πανελευσινιακό. Τα παιδιά μας, αν και είναι μέσα στις καλές ομάδες του ομίλου με θετικότατο ρεκόρ νικών-ηττών, θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να φτάσουν στο επίπεδο της καλύτερης ομάδας του ομίλου. Αυτό ακριβώς τόνισε & ο coach Μπαστούνης προς τα ίδια τα παιδιά.

Παιδικό:
NEM – ΤΑΤΑΥΛΑ 75-73
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι παίδες μας έχουν προ πολλού εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της Β’ Φάσης & την συμμετοχή τους στην Τελική Φάση (Final 6) & φυσικά & την άνοδο στην Β’ Κατηγορία των Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, τα παιδιά μας έκαναν αυτό που μας έχουν συνηθίσει φέτος, δηλαδή απλά κέρδισαν το παιχνίδι. Φτάνοντας σε υψηλό σκορ & χαρίζοντας θέαμα τα παιδιά προετοιμάζονται κατάλληλα, υπό τις οδηγίες του coach Γιαννόπουλου για το final 6 & τα μετάλλια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά & στους coaches όλων των Τμημάτων της Σχολής μας για τις όμορφες στιγμές πολιτισμού, που μας χαρίζουν κάθε εβδομάδα!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button