Μεγαρικός: «Δυνατή ποδοσφαιρική εβδομάδα για την ακαδημία μας»

Μία γεμάτη ποδοσφαιρική εβδομάδα πέρασε για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Μεγαρικός με φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν σύντομα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου. Αναλυτικά:

Η Κ14 την Πέμπτη το απόγευμα έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον συντοπίτη ΜΙΜΑ στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων (Βύζα). Οι μικροί του Γιάννη Δέσκου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εντός γηπέδου και χάρηκαν το παιχνίδι με τους φίλους τους.

Η Κ12 έπαιξε την Κυριακή το μεσημέρι με τους Diamond F.C. στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων (Βύζα). Αντιμέτωποι με μία πολύ καλή ομάδα οι μικροί του Γιώργου Χατζή, έδειξε χαρακτήρα κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους του. Ο προπονητής τους ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Η Κ14 την Κυριακή το πρωί στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων (Βύζα) αντιμετώπισε και αυτή την ομάδα των DIAMONDS F.C. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Δέσκου, στον πρώτο τους αγώνα μετά την ένωση των ακαδημιών, στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο και με το παιχνίδι τους έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο για το επίσημο πρωτάθλημα.

Η Κ16 του Δημήτρη Κέλλη και αυτοί αγωνίστηκαν με τους DIAMOND F.C. στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή το πρωί. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που διεκδίκησαν ισάξια την μπάλα με πάθος και δυναμισμό. Έπαιξαν όλα τα παιδιά της αποστολής και χάρηκαν το ματς από τη αρχή μέχρι το τέλος.

Ευχαριστούμε τις ακαδημίες της Μικρασιατικής και των DIAMONDS F.C. για την πολύ καλή συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button