Ευ. Λιάκος: «Ερώτηση στην Κεραμέως για τη μοριοδότηση των παιδιών από περιοχές έκτακτης ανάγκης»

Δελτίο τύπου του Γραμματέα της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Ευάγγελου Λιάκου:

Ο Βουλευτής Λιάκος Ευάγγελος κατέθεσε ερώτηση για τη μοριοδότηση για την εισαγωγή στις Σχολές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, των παιδιών από τις περιοχές της Δυτικής Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως,

Ο Γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Λιάκος Ευάγγελος, κατέθεσε ερώτηση στην Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως που αφορά στη μοριοδότηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παιδιών που προέρχονται από περιοχές που έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με αντίστοιχες αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές Κινέτας και Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, Βιλίων, Ερυθρών (Κριεκούκι), Οινόης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας,

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ερωτάται για το αν πρόκειται να ενταχθούν στο καθεστώς του ποσοστού καθ’ υπέρβαση εισακτέων οι παραπάνω περιοχές.

Στην ερώτηση του κ. Λιάκου, γίνονται αναφορές στις επιστολές και τα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Νέας Περάμου, του Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Μεγαρέων, κ. Σταμούλη, καθώς και του Δημάρχου Μάνδρας, κ. Στάθη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button