Κ. Πιπιλή: Επίσκεψη και εποικοδομητικές συναντήσεις στην Ελευσίνα

Ακολουθεί δελτίο τύπου της αρχιτέκτονος και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ», Κατερίνας Πιπιλή.

«Στην προσπάθειά μου να καταγράψω τους προβληματισμούς και να ακούσω τις ιδέες όσων περισσότερων κατοίκων της Δυτικής Αττικής, βρέθηκα τις τελευταίες ημέρες στην Ελευσίνα. Μια πόλη που την γνωρίζω πολύ καλά, λόγω τόσο της επαγγελματικής μου δράσης ως Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ MSc όσο και της οικογενειακής επιχείρησης η οποία εδώ και 75 χρόνια έχει την βάση της στην Ελευσίνα.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν είχα την χαρά να παρευρεθώ στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης συνομιλώντας με επαγγελματίες και εμπόρους, συζητώντας για τα προβλήματα των τοπικών αγορών τις οποίες πρέπει να υποστηρίζουμε και να βοηθάμε με κάθε τρόπο.

Στην επίσκεψή μου στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, είχα μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τις προοπτικές της Δυτικής Αττικής και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, άκουσα με προσοχή τα χρόνια προβλήματα τα οποία χρίζουν άμεσης λύσης αλλά και το πολύ σημαντικό θέμα της πρόσβασης με δημοτικές συγκοινωνίες των χιλιάδων εργαζομένων που καθημερινά μετακινούνται και εισέρχονται στην Δυτική Αττική.

Είχα την τιμή επίσης να γνωρίσω από κοντά τους ήρωες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ και να συζητήσουμε για τις ελλείψεις αλλά και τον τεράστιο αγώνα που κάνουν για όλους εμάς τις δύσκολες στιγμές. Η Περιφέρεια πρέπει και θα σταθεί δίπλα σε αυτούς τους αγωνιστές που προστατεύουν την ζωή μας και την περιουσία μας.

Τέλος, συνομίλησα με τους εργαζόμενους της Περιφέρειας οι οποίοι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τα μικρά ή μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας, με τις αδυναμίες και τις δυνατότητες της υπηρεσίας, με την μέγιστη αξιοποίηση δυναμικού με στόχο πάντα την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών απρόσκοπτα.

Μαζί σχεδιάζουμε και δίνουμε αξία στην Δυτική Αττική!
Μαζί πάμε την Αττική Μπροστά!
Δύναμη μου η ψήφος σας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button