Αθανάσιος Μπούρας: Προεκλογική Ομιλία στη Νέα Πέραμο

Ο Θανάσης Μπούρας, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ πραγματοποίησε εχθές το βράδυ, Πέμπτη 11 Μαΐου, την προεκλογική του ομιλία στη Νέα Πέραμο, όπως ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο ακολούθως αναφέρει:

Πλήθος καλών του φίλων τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε αλλά και στο έργο που έκανε ο ίδιος στην περιοχή.

“Κουβαλάω πίσω μου μια διαδρομή η οποία με οπλίζει με τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται όταν καλείσαι να εκπροσωπήσεις τους συμπολίτες σου. Γιατί η πείρα είναι αυτή που γεννάει νέες ιδέες στην πολιτική. Και οι νέες ιδέες είναι που θα πάνε την Ελλάδα μπροστά. Κι εγώ αυτό ακριβώς πρεσβεύω και γι΄αυτό θα αγωνίζομαι. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, τα υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης, πέτυχα σημαντικές λύσεις σε πάρα πολλά και μάχομαι και θα συνεχίσω να μάχομαι καθημερινά για τη Δυτική Αττική. Μία καλύτερη Δυτική Αττική για όλους μας.

Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας. Όπλα μου είναι το ήθος, η σκληρή δουλειά, η πείρα και η αποτελεσματικότητα. Η πολιτική μου πορεία είναι κοπιώδης αλλά είμαι βαθιά ικανοποιημένος γιατί μέσα από την πολιτική κέρδισα τη φιλία μου μαζί σας.” είπε συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του.

Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική.

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button