Επίσκεψη Κλεάνθη Βαρελά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων

Επίσκεψη του επικεφαλής κ. Κλεάνθη Βαρελά του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.
Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων πραγματοποίησε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» Κλεάνθης Βαρελάς το πρωί της Πέμπτης 2 Μαΐου με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου του τρέχοντος έτους.
Ο κ. Βαρελάς παρουσία του προσωπικού ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς για την ετοιμότητα αλλά και για κάθε ζήτημα που αφορά στην υπηρεσία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα μηχανοκίνητα μέσα που αποτελούν τη βάση για να έρθει εις πέρας το σημαντικό έργο που επιτελείται αδιάκοπα ετησίως.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Βαρελάς έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες στην καταστροφική πυρκαγιά του περσινού καλοκαιριού στην Κινέτα. Επίσης γνωστοποίησε τις προτάσεις που κατέθεσε και ψηφίστηκαν ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο το περασμένο φθινόπωρο σχετικά με τα μέτρα προστασίας των αγροτικών και των δασικών περιοχών του δήμου μας.
Σε ιδιαίτερη συνάντηση με τον περιφερειακό διοικητή της Αττικής και τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την μετακίνηση προσωπικού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων στην αντίστοιχη της Ελευσίνας.
Η περιοχή μας παρά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018 παραμένει ένας σημαντικός πνεύμονας πρασίνου ανεκτίμητης αξίας. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας των Μεγάρων επαγρυπνά συνεχώς για να προστατεύσει τον φυσικό μας πλούτο αλλά πρωτίστως τις ανθρωπινές ζωές. Η δημοτική αρχή οφείλει να στέκεται πάντα στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που ουσιαστικά ασκούν λειτούργημα.

Εκ του γραφείου Τύπου
Μαζί με Όραμα»
Δημοτικός Συνδυασμός για το δήμο Μεγαρέων
Υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button